Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Sikeresnek értékelték a Kulturális Nyílt Napokat

Bús Ildikó 2013. március 27., 10:52 utolsó módosítás: 2013. március 27., 11:19

Kiértékelték Sepsiszentgyörgyön a Kulturális Nyílt Napokat, amelyek során a szervezők betekintést engedtek a kulturális intézmények kulisszáiba.

Az összefoglaló szerint a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Főváros rendezvénysorozat nyitóeseményén 13 kulturális intézmény, 7 vendéglő, kultúrkocsma, pub vagy alkotóház várta 19 helyszínen a résztvevőket, akik közel 50 programpontból választhattak. A helyi diákok, fiatalok örömmel kapcsolódtak be a programokba, vettek részt a különböző találkozókon, viszont a szervezők annak örültek a legjobban, hogy más városból is érkeztek diákok a Kulturális Nyílt Napokra – számolt be Knop Ildikó, a programsorozatért felelős városimázs iroda munkatársa.

Az előjegyzést igénylő programok közül a legnagyobb érdeklődést a Teázás a kedvenc színészemmel váltotta ki, egész osztály jelentkezett, hogy Pálffy Tibor színművésszel találkozhasson személyesen. A nyílt napok során többnyire olyan programok zajlottak, amelyek betekintést engedtek a kulturális intézmények kulisszáiba, ugyanakkor lehetőséget teremtettek a személyes találkozásra az alkotókkal. Nyílt próbák, műhelymunkák, bemutatók során lehetett megismerkedni az intézmények tevékenységével, de sor került gyerekfoglalkozásokra, könyvvásárra, fordított napra, múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozásokra, fotókiállításokra, koncertekre, bulikra.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS