Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Megpiszkálta a villanyórát, elkapták. Erre feltörte a lépcsőházi elosztótáblát

Bíró Blanka 2020. január 16., 18:52 utolsó módosítás: 2020. január 16., 19:34

Tetten értek egy sepsiszentgyörgyi férfit, hogy törvénytelenül csatlakozott az elektromosáram-hálózathoz. Miután ezt a rögtönzött megoldást megszüntették, és a helyszínre riasztott rendőrség is távozott, a gyanúsított nem hagyta alább, más módon, de ismét törvénytelenül újfent rácsatlakozott a hálózatara. A rendőrök is visszatértek.

Megpiszkálta a villanyórát, elkapták. Erre feltörte a lépcsőházi elosztótáblát
galéria
Képünk illusztráció Fotó: Gecse Noémi

A sepsiszentgyörgyi rendőrséget kedden értesítették arról, hogy egy tömbházban egy lakó törvénytelenül csatlakozott rá a villamosenergia-hálózatra. A rendőrök a szolgálatót szakembereivel mentek ki a helyszínre, ahol megállapították, hogy a 39 éves férfi – miután lakásában felfüggesztették az áramszolgáltatást, mert nem fizetett – feltörte a villanyórát, és törvénytelenül kapcsolódott a hálózatra. A rendőrök eljárást indítottak lopás és rongálás gyanújával, ám szerdán este újra riasztották őket, hogy az illető újra rácsatlakozott a rendszerre.

Másodszor is helyszíneltek a szolgáltató munkatársaival, és azt tapasztalták, hogy a férfi ezúttal a lépcsőházi elosztótáblát törte fel, és ott csatlakoztatta lakását a hálózatra. Továbbra is lopás és rongálás gyanújával folyik kivizsgálás a büntetett előéletű férfi ellen.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
2 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS