HIRDETÉS

Emberközeli fotók kiállítása

Iochom Zsolt 2016. február 26., 16:05

A jelenleg tizenhat tagot számláló székelyudvarhelyi Exposia Fotográfiai Alkotócsoport emberközeli fényképeivel mutatkozott be csütörtök délután Csíkszeredában a Csíki Székely Múzeum Kossuth utcai galériájában.

Fotó: Iochom Zsolt

Az alkotócsoport 2009 májusában Székelyudvarhelyen alakult, zömében Hargita megyei fotósokból, de ma már több magyarországi taggal is rendelkezik. Az Exposia fő célja, hogy közösen fotózzanak, megismerjék  egymás látásmódját, módszerét és technikáját. A tagok számos fotótáborban vettek részt, sikeresen szerepeltek több hazai és nemzetközi megmérettetésen.

Házigazdaként Túros Eszter művészettörténész köszöntötte a tárlatlátogatókat, majd Balázs-Bécsi Eszter énekelt, őt követően Bajna György újságíró méltatta az alkotókat és alkotásaikat.

„Külön érdeme a kiállításnak, hogy a kilátástalan helyzetekben is szépen oldódik reménykedésbe, megnyugvásba a tekintet, az arc. Elgondolkodtató kiállítás anyaga vesz körül” – mutatott rá Bajna György.

Kiállító művészek: Antal Levente, Balázs Ödön, Bartók Izabella, Erős Zoltán, Fekete Réka, Kelemen Lajos, Kerekes István, Kuthi Lázár, Szabó Béla, Tiszavölgyi Zsolt, Tordai Ede, Tóth Zsuzsanna, Vass Lehel, Vinczefi László ás Vitos Hajnal.

A kiállítás március 17-ig látogatható, hétköznaponként 12-18 óra között a Kossuth Lajos utca 12. szám alatt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS