HIRDETÉS

Elhunyt Kósa Endre

2015. november 09., 16:48

A tizedik emeletről zuhant le hétfőn az egykori kiváló csíki jégkorongozó. A rendőrség nem tartja kizártnak az öngyilkosságot.

Fotó: Gabriela Arsenie

A negyvenéves Kósa Endre a csíkszeredai Szabadság tér egyik tízemeletes tömbházának a legfelső emeleti folyosóablakából zuhant le hétfőn kora délután. A mentősök a helyszínen megállapították a halál beálltát.

Az eset körülményeit még vizsgálják a szakértők, egyelőre még nem tisztázottak a részletek. Az első nyomozati következtetések szerint kizárható az idegenkezűség, feltételezhető, hogy öngyilkosság történt – tudtuk meg Gheorghe Filiptől, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. A rendőrséget 12 óra 46 perckor riasztották.

Kósa Endre kilencszer volt romániai bajnok a Csíkszeredai Sportklubbal, tagja volt a csapatnak, amely megnyerte a MOL Ligát is, ugyanakkor sokszoros román válogatott is volt.

A Csíkszeredai Sportklub hétfőn közleményben fejezte ki részvétét. „Példakép volt szorgalmával és odaadásával. Megbízhatósága minta volt. Kósa Endrére mindig lehetett számítani. Két evvel ezelőtt hagyott fel az aktív jégkorongozással, ami után hokis palánták nevelésébe kezdett. Az idei szezonban többek között ő volt a Csíkszeredai ISK U10-es és U12-es csapatának egyik edzője. Mindeközben, ha kellett, a felnőtt csapat is számíthatott rá. Az elmúlt idényben három, míg az idei szezonban egy találkozón lépett pályára a Sportklub színiben” – olvasható a dokumentumban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS