Ilyés Róbert újabb két gólt rúgott a gyergyói csapatnál

Dobos László 2018. szeptember 24., 17:38

Papírforma-eredmények születtek a Hargita megyei labdarúgó 4. Liga keleti csoportjának 4. fordulójában, ahol a tabella élén álló csapatot mindössze egy pont választja a másodiktól, illetve két pont a harmadik és negyedik helyezettől.

Ilyés korábban mesterhármassal mutatkozott be a gyergyói csapatnál. Archív Fotó: Barabás Ákos

Maroshévíz csapata a mérkőzés hajrájában szerzett góllal győzte le a Csíkszentgyörgyi Fiságot, és ezzel a Pro Mureșul áll a rangsor élén. Előnye mindössze egy pont a Gyergyószentmiklósi VSK-val szemben.

A gyergyóiak ebben a fordulóban a Balánbányai Bányászt fogadták, és 3–1-re nyertek. A hazaiaktól két gólt lőtt a csíkszeredai Ilyés Róbert, aki korábban épp a Fiság elleni meccsen mesterhármassal mutatkozott be a VSK színeiben.

{A}

Labdarúgás, 4. Liga, Hargita megyei szakasz, keleti csoport, 4. forduló

Maroshévízi Pro Mureșul–Csíkszentgyörgyi Fiság 2–1 (1–0), gólszerzők Loredan Fleșier (26. perc) és Alin Crăciun (90.), illetve Jakab Attila (65.), tudósított Marius Ciugulitu;

Gyergyószentmiklósi VSK–Balánbányai Bányász 3–0 (0–0), gólszerzők Nagy Zsolt (65.), Ilyés Róbert (70. és 78.), tudósított Traian Stoian;

Csíkszentdomokosi Garados–Csíkszentsimoni Szefite 1–1 (0–0), gólszerzők Cătălin Tenchiu (78.), illetve Czikó Zsombor (60.), tudósított Kecseti Pál;

Csicsói Ezüstfenyő–Gyergyószárhegyi Bástya 2–1 (2–1), gólszerzők Marian Stan (38.) és Róth Róbert (45.), illetve Szabó Szabolcs (25.), tudósított Papp Levente.

A következő forduló (szeptember 29–30.) programja: szombaton Balánbánya–Szentdomokos; vasárnap Szentsimon–Maroshévíz, Csíkszentgyörgy–Szárhegy és Gyergyószentmiklós–Csicsó.

{S1}