Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. december 26., szerda

Címvédésre készülhet Szőcs Bernadette Európában

Szőcs Bernadette a jövő év elején, február 2-án és 3-án címvédőként vesz részt a svájci Montreux-ben megrendezendő Európa Top 16-os bajnokságon.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. június 12., kedd

Körvonalazódnak a szakosztályok a Marosvásárhelyi VSK-nál

A városban hagyományosnak számító sportágakat karolná fel az új Marosvásárhelyi Városi Sportklub, amely az elkövetkező két hónap alatt körvonalazza a 2018–2019-es szezonra vonatkozó tevékenységét.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. június 12., kedd

A Sportklub csak tartalék a Kontinentális Kupán

Megnyerte a román jégkorongbajnokságot, de egyelőre érthetetlen okok miatt a Csíkszeredai Sportklub nem került be az induló csapatok közé a második számú európai kupasorozatban.

Hallgassa online rádióinkat
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. április 18., szerda

Újraválasztották Răzvan Burleanut

Újraválasztották Răzvan Burleanut a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) elnökévé. A régi-új sportvezető már az első körben legyőzte a legerősebb kihívójának számító Ionuț Lupescut.

Gergely Imre, Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. március 14., szerda

Panaszával a miniszterhez fordult a Progym

Ioana Brannak, a sport- és ifjúsági minisztérium vezetőjének küldött vaskos paksamétát a Gyergyószentmiklósi Progym vezetősége. Ebben tárják fel a tárcavezetőnek a romániai jégkorongbajnokság elődöntője körüli hercehurcát.

HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. február 22., csütörtök

Kupát szeretne nyerni otthon a Sepsi SIC

Kolozsvár–Sepsiszentgyörgy rangadóval kezdődik csütörtökön a női kosárlabdázók Román Kupájának nyolcas döntője. A Sepsi Arénában főesélyes házigazdák menedzsere sikeres tornában bízik.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. február 21., szerda

A Ladiesnél folytatják az ASA női labdarúgói

A Marosvásárhelyi ASA férfi együttesének csődje a klub női csapatát is érinti, hiszen a tevékenység felszámolásával a korábbi bajnok és Román Kupa-győztes, többszörös döntős, jelenleg az ötödik helyen telelő alakulat sem tudja folytatni a szezont.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. február 20., kedd

ASA: vége a történetnek

Újabb erdélyi csapattól búcsúzik a másodosztályos labdarúgó-bajnokság: a Szatmárnémeti Olimpia után a Marosvásárhelyi ASA is visszalépésre kényszerül, mert a táblabíróság jogerősen is kimondta a klub csődjét.

HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka, Zátyi Tibor 2018. január 30., kedd

Váratlanul érte a csapat felbomlása a játékosokat és az edzőket

Megdöbbentette a hír a Székelyudvarhelyi KC játékosait és edzőit, hogy a csapat felbomlik. Sajnálják a kialakult helyzetet, hiszen mindeddig nem érezték, hogy bármilyen probléma lenne a klubnál.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. december 17., vasárnap

Déva csapata pihenhet az élen

Kiegyensúlyozottnak tartja az élmezőnyt a hazai teremlabdarúgó-bajnokságban Jakab Zoltán, akinek székelyudvarhelyi együttese a Déva, a Temesvár és a Galac társaságában a top négyben búcsúztatja a 2017-es esztendőt és készül a jövő évi folytatásra.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. december 14., csütörtök

Román körverseny az Eurosporton

A Tour de France mintájára térhet vissza Románia Kerékpáros Körversenye a hazai sportnaptárba. A vetélkedőt négy év szünet után rendeznék meg újra.

HIRDETÉS
Pál Gábor, Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. november 09., csütörtök

Az SZKC játékosai farkasszemet néznek régi edzőjükkel

Rangadóra készül a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda Bölények Ligája 10. fordulójában. Szombaton 17.30-kor a Bukaresti CSM-et fogadja a városi sportcsarnokban.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. szeptember 18., hétfő

Szőcs Bernadették Eb-t nyertek

Románia női asztalitenisz-válogatottja tizenkét év után ismét Európa-bajnok lett, miután a luxemburgi kontinensviadal vasárnapi csapatdöntőjében 3–2-re legyőzte a kínaiakkal felálló, címvédő Németországot.

Szucher Ervin, Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. szeptember 15., péntek

Fennakadást okoz a marosvásárhelyi sportban az önkormányzati finanszírozás hiánya

Pénzügyi fennakadással szembesült a Marosvásárhelyi ASA, miután a prefektus megtámadta a városi tanács sportfinanszírozási határozatát. A Maros KK-nál a helyes utat keresik, míg a Siriusnál „minősíthetetlennek” tartják a támogatások körüli helyzetet.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. július 03., hétfő

Összeállt a Sepsi SIC kerete

Összeállt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC női élvonalbeli kosárlabdacsapata a 2017–2018-as versenyszezonra – jelentette be Mikes Zoran vezetőedző a háromszéki klub hivatalos honlapján.

HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. június 16., péntek

Dinu Gheorghe–Bálint László páros az ASA-nál

Dinu Gheorghe lett a Marosvásárhelyi ASA labdarúgóklubjának menedzsere, míg a másodosztályba visszaesett csapat vezetőedzőjévé a 38 éves Bálint László Györgyöt nevezték ki – jelentették be csütörtökön.