HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. december 17., vasárnap

Déva csapata pihenhet az élen

Kiegyensúlyozottnak tartja az élmezőnyt a hazai teremlabdarúgó-bajnokságban Jakab Zoltán, akinek székelyudvarhelyi együttese a Déva, a Temesvár és a Galac társaságában a top négyben búcsúztatja a 2017-es esztendőt és készül a jövő évi folytatásra.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. december 14., csütörtök

Román körverseny az Eurosporton

A Tour de France mintájára térhet vissza Románia Kerékpáros Körversenye a hazai sportnaptárba. A vetélkedőt négy év szünet után rendeznék meg újra.

HIRDETÉS
Pál Gábor, Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. november 09., csütörtök

Az SZKC játékosai farkasszemet néznek régi edzőjükkel

Rangadóra készül a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda Bölények Ligája 10. fordulójában. Szombaton 17.30-kor a Bukaresti CSM-et fogadja a városi sportcsarnokban.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. szeptember 18., hétfő

Szőcs Bernadették Eb-t nyertek

Románia női asztalitenisz-válogatottja tizenkét év után ismét Európa-bajnok lett, miután a luxemburgi kontinensviadal vasárnapi csapatdöntőjében 3–2-re legyőzte a kínaiakkal felálló, címvédő Németországot.

Szucher Ervin, Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. szeptember 15., péntek

Fennakadást okoz a marosvásárhelyi sportban az önkormányzati finanszírozás hiánya

Pénzügyi fennakadással szembesült a Marosvásárhelyi ASA, miután a prefektus megtámadta a városi tanács sportfinanszírozási határozatát. A Maros KK-nál a helyes utat keresik, míg a Siriusnál „minősíthetetlennek” tartják a támogatások körüli helyzetet.

HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. július 03., hétfő

Összeállt a Sepsi SIC kerete

Összeállt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC női élvonalbeli kosárlabdacsapata a 2017–2018-as versenyszezonra – jelentette be Mikes Zoran vezetőedző a háromszéki klub hivatalos honlapján.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. június 16., péntek

Dinu Gheorghe–Bálint László páros az ASA-nál

Dinu Gheorghe lett a Marosvásárhelyi ASA labdarúgóklubjának menedzsere, míg a másodosztályba visszaesett csapat vezetőedzőjévé a 38 éves Bálint László Györgyöt nevezték ki – jelentették be csütörtökön.