Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Voltak jó pillanatai az SZNKK-nak

Józsa Csongor 2018. november 11., 13:19 utolsó módosítás: 2018. november 11., 14:43
HIRDETÉS

Az első felvonásban még tartotta magát a székelyudvarhelyi női kézilabdacsapat. A végére kijött a különbség.

Archív Fotó: Barabás Ákos

A tizenegyedik fordulót rendezték vasárnap délelőtt a női kézilabda A osztályban. A Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub idegenben, az FC Argeș otthonában lépett pályára.

Az első játékrészben jobbára kiegyensúlyozott játék folyt, igaz, hogy a hazaiak szinte végig kézben tartották a meccset, 2–3 góllal vezettek, amire a pihenő előtt még rátettek egy keveset, így 14–9-es állással mehettek vissza a felek az öltözőkbe.

A második felvonásban is hasonló volt a forgatókönyv, a végére elfáradt az udvarhelyi gárda, így tízgólos lett a különbség. Az SZNKK a tabella ötödik helyét foglalja el, két győzelmet és hét vereséget könyvelt el ezidáig.

Voltak jó pillanataink, amikor egyenlő ellenfelei voltunk a hazaiaknak. Meghatározó volt, hogy kora reggel indultunk el a találkozóra, illetve hogy az ifjúsági játékosainknak szombaton mérkőzése volt a korosztályos bajnokságban. Tizenegy kézilabdázót neveztünk, összességében elégedett vagyok azzal, amit a meccsen tapasztaltam”

– összegzett a csapat edzője, Mester Zsolt.

A másodosztály több mint egy hónapos szünetet vesz, legközelebb december közepén folytatódik a pontvadászat.

HIRDETÉS

Női kézilabda A osztály, C csoport, 11 forduló:
FC Argeș–Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub 31–21 (14–9).
A vendégek gólszerzői: Lukács Erika 5, Bálint Noémi 4, Geréb Beáta, Major Nóra 3–3, Bálint Boglárka, Munteanu Krisztina 2–2, Adrás Anett, Fekete Anna 1–1.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS