HIRDETÉS

Visszaszerezték bajnoki címüket a sóváradiak

Zátyi Tibor 2018. február 13., 09:17
HIRDETÉS

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg múlt hét végén a Korond Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornát a korondi Lőrincz Márton Sportcsarnokban.

A sóváradi együttes minden mérkőzését megnyerve lett első

A kétnapos megmérettetésre tizenhárom csapat nevezett be, a szovátai Brescia, Akarat és Lendület, a székelyudvarhelyi Másnaposok és Millennium, a sóváradi Inforeg, a Parajdi SK, valamint a korondi Partizánok, Nyilak, Tószeg, Ágyúsok, Junior és Migránsok.

A szervezők három csoportot alakítottak ki, melyekből az első két helyezett mellett a két legjobb harmadik jutott tovább az egyenes kiesési szakaszba.

HIRDETÉS

Idén az Inforeg kimagaslott a mezőnyből, minden mérkőzését megnyerve hódította el a trófeát. A tavaly csak a harmadik lett, de az azt megelőző három évben rendre diadalmaskodott.

Döntőbeli ellenfele, az Akarat szoros mérkőzéseken jutott el a fináléig, hiszen büntetőkkel búcsúztatta a Másnaposokat, míg az elődöntőben egy góllal verte a torna meglepetéscsapatát, a Parajdi SK-t.

„Idén a megszokotthoz képest kicsivel alacsonyabb volt a színvonal, hiszen több együttes is hiányos kerettel nevezett be, de így is voltak nagyon izgalmas találkozók. Korondi együttes nem került a legjobb négy közé, míg az első tornáján részt vett Brescia rögtön az elődöntőig jutott” – összegzett Bíró Árpád főszervező.

Teremlabdarúgás, 12. Korond Kupa, eredmények

A csoport: Partizánok–Nyilak 2–0, Tószeg–Brescia 2–8, Tószeg–Partizánok 1–10, Brescia–Nyilak 5–2, Partizánok–Brescia 0–1, Nyilak–Tószeg 2–0. A csoport végeredménye: 1. Brescia 9 pont, 2. Partizánok 6, 3. Nyilak 3, 4. Tószeg 0.
B csoport: Ágyúsok–Akarat 0–5, Migránsok–Inforeg 1–5, Migránsok–Ágyúsok 2–5, Inforeg–Akarat 4–2, Ágyúsok–Inforeg 2–6, Akarat–Migránsok 1–2. A csoport végeredménye: 1. Inforeg 9, 2. Akarat 3 (6–2), 3. Ágyúsok 3 (5–7), 4. Migránsok 3 (5–11).
C csoport: Lendület–Junior 3–0, Millennium–Parajdi SK 4–5, Junior–Másnaposok 2–5, Millennium–Lendület 2–2, Parajdi SK–Junior 2–2, Másnaposok–Millennium 1–0, Parajdi SK–Másnaposok 2–1, Másnaposok–Lendület 2–2, Millennium–Junior 3–0, Parajdi SK–Lendület 2–1. A csoport végeredménye: 1. Parajdi SK 10, 2. Másnaposok 7, 3. Lendület 5, 4. Millennium 4, 5. Junior 1.

Negyeddöntők: Brescia–Ágyúsok 3–2, Inforeg–Nyilak 8–3, Parajdi SK–Partizánok 4–2, Akarat–Másnaposok 0–0, büntetőkkel 3–2.

Elődöntők: Brescia–Inforeg 3–6, Parajdi SK–Akarat 2–3.

A 3. helyért: Brescia–Parajdi SK 1–1, büntetőkkel 1–3.

Döntő: Inforeg–Akarat 6–2.

Különdíjak: gólkirály Kacsó Gellért (Inforeg), legjobb játékos Ambrus Attila (Parajdi SK), legjobb kapus Katona László (Brescia), a legszebb gól szerzője Simófi Zoltán (Ágyúsok), Fair Play-díjas a Junior, legkitartóbb szurkoló Tófalvi D. József.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS