Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

A 2. Liga bajnokával tesztelt az FK Csíkszereda

Dobos László 2019. június 28., 21:54 utolsó módosítás: 2019. június 29., 10:51
HIRDETÉS

Második felkészülési mérkőzését is Brassóban játszotta, ezen a találkozón is egy román 1. ligás együttes ellen lépett pályára az FK Csíkszereda. A román labdarúgó 2. Ligába tavasszal feljutó székelyföldi gárda pénteken este 2–0-ás vereséget szenvedett a Chindia Târgoviște csapatától.

Első két meccsén román elsőosztályú csapatokkal játszott az FK Fotó: FK Csíkszereda

Valentin Suciu edző legénysége csütörtökön a Viitorul Ovidiu együttesétől szenvedett 2–0-ás vereséget, pénteken este pedig a Chindia Târgoviște csapatától kapott ki két góllal.

Az FK szakvezetése – akárcsak a Viitorul elleni mérkőzésen – ezúttal is teljes cserét hajtott végre a félidőben.

Valentin Suciu, az FK vezetőedzője. „Sokkal jobban néztünk ki ezen a meccsen, mint az elsőn, a Viitorul ellen, és bár az eredmény ugyanaz volt, sikerült több gólhelyzetet kialakítanunk, 0–0-ig volt négy ziccerünk, de nem sikerült gólt lőni.

Biztató a játékosok hozzáállása.

Ezen a meccsen sem az eredmény volt a fontos, hanem a felkészülés, az új játékosok tesztelése. Örülök, hogy kevesebbet tévedtek a játékosok a pályán, mint egy nappal korábban. A megjelent új játékosok közül egy párral megállapodtunk, de még senkivel sem kötöttünk szerződést. Hétfőtől kezdődik a magaslati edzőtábor, és már sikerült is egy edzőmérkőzést leszögezni: július 5-én a Bukaresti Rapiddal játszunk.”

A csíkiak hétfőtől magaslati edzőtáborba vonulnak, július 1-jétől a Bucegi-hegységben, a Cheile Grădiștei sportbázison folytatják edzéseiket.

A brassói Carpați stadionban lejátszott mérkőzés eredménye:
FC Chindia Târgoviște–FK Csíkszereda 2–0 (1–0).
Gólszerzők: Rață (40. perc) és Leca (90.).

Chindia Târgoviște: Popescu – Martac, Leca, Benga, Ioniță, Șerban, Rață, Bic, Burlacu, Voduț, Cherchez. Játszott még: D. Moldovan, Filip Mitrovic, Yameogo, Neguț és Neicuțescu. Vezetőedző: Viorel Moldovan.

Az FK Csíkszereda kezdőcsapata: Miron (Gyenge) – Mitra, Lalic, Majzik, Fodor, Veres, Csürös, Erdei, Takács, Bara, Bajkó. A második félidőben pályára küldött csapat: Bordás – Kiss, Csonka, Palmes, Kovács, Berde, Eder, Kálmán, Barta, Székely, Vólent. Vezetőedző: Valentin Suciu.

Egy nappal korábban, szintén Brassóban: Viitorul Ovidiu–FK Csíkszereda 2–0 (1–0). Gólszerzők: Keita (16. perc) és Tucaliuc (67.).

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS