Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda
HIRDETÉS

Újabb székely csatárt igazolt a GYHK

Gergely Imre 2020. június 05., 21:36 utolsó módosítás: 2020. június 05., 22:04

A Dunaújvárosi Acélbikák együttesétől hívja haza Székelyföldre Silló Arnoldot a Gyergyói Hoki Klub. A 25 éves, balkezes center Csíkszeredában született és tanulta meg a jégkorong alapjait, majd a MAC U18-as és U20-as csapatán át vezetett az út a MAC felnőtt csapatához.

Újabb székely csatárt igazolt a GYHK
galéria
Silló Arnold • Fotó: Nagy Gergő/Dunaújvárosi Acélbikák

A 2017–2018-as szezonban Dunaújvárosban, 2018–2019-ban Debrecenben játszott, és a múlt idényben ismét az Acélbikák mezét viselte. Silló összesen nyolc évet töltött Magyarországon, de még előtte, 16 éves ifiként már végigjátszott egy szezont a felnőttek között a romániai bajnokságban a Csíkszeredai Sportklub II-es csapatával.

Silló Arnold a múlt szezonban 33 pontot szerzett az Erste Ligában. Ősztől már a Gyergyói Hoki Klub csapatában játszik és termeli a gólokat, gólpasszokat – ismertette a GYHK közleménye.

A GYHK tovább erősíti, bővíti a kerete székely gerincét,

miután hazahívta Szabó Krisztiánt Székesfehérvárról az EBEL-ből, Szigeti Ákost a MAC-ból két év szlovákiai Extraliga-tapasztalat után.

A hazai magból még Góga Attila, Ferencz-Csibi Róbert, Csergő Hunor és Péter Zsolt szerződéshosszabbításáról adott hírt a gyergyószentmiklósi együttes. Mellettük még a honosított orosz Timur Raszulov is piros-fehérben folytatja. A légiós kontingensből eddig Jordon Cooke, Igor Bobcek és Eric Neiley neve vált ismertté. A GYHK a következő szezonban is Malcolm Cameron edző irányításával készül elérni nem titkolt célját, az Erste Liga megnyerését.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat