Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Újabb játékosokat tesztel az SZFC

Zátyi Tibor 2019. február 09., 17:55 utolsó módosítás: 2019. február 09., 18:27
HIRDETÉS

A labdarúgó 3. Liga 4-es csoportjának jelenlegi nyolcadik helyezettjével, Felekkel (ACS FC Avrig) játszott felkészülési mérkőzést szombaton a Székelyudvarhelyi FC.

Fotó: Veres Nándor

Küzdelmes, helyzetekben nem bővelkedő meccset játszott egymással a két együttes, a kilencven perc alatt egyetlen találat született, a vendégek 20. percben kihasználták, hogy az SZFC kapusa, Tudose hibázott.

„Tipikus felkészülési meccs volt, a kemény felkészülés miatti fáradtság látszott a fiúkon, nehezek voltak a lábak. Nagyon sok új labdarúgó van próbajátékon nálunk, többen a kezdő sípszókor már a pályán voltak, ez pedig megérződött a csapat játékán, látszott az összhang hiánya.

HIRDETÉS
Nekem nem fontos a felkészülési meccs eredménye, én az új játékosokra voltam kíváncsi, hogy kit érdemes megtartani és kit kell elküldeni.

A tavaszi szezon kezdetére összeáll majd a keret, de nagyon nehéz, ha tíz játékos elmegy a csapattól. Mert ahhoz, hogy a távozók helyére kapj jó labdarúgót, legalább huszonötöt kell kipróbálnod” – mondta Mészáros Alpár, az SZFC edzője.

Legközelebb szerdán 16.30-kor játszik felkészülési meccset az SZFC, a Prahova megyei bajnokságban szereplő Păulești lesz az ellenfél, míg jövő szombaton délben a Maros megyei pontvadászat éllovasa, a Marosvásárhelyi VSK jön Székelyudvarhelyre.

Felkészülési mérkőzés:
Székelyudvarhelyi FC–Felek (FC Avrig) 0–1 (0–1)
SZFC: Tudose – Mintaș, Stăncuțu, Lakatos, Oprea, Bálint, Popescu, Aristi, Dinu, Pablo, Luis. Játszott még: Nagy, Marucza, Péter, Tankó, Csifó, Vékás, Györgydeák, Trăistar.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS