Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Tízet lőtt a Vasas Femina Brassónak a kupameccsen

Zátyi Tibor 2019. november 20., 16:43 utolsó módosítás: 2019. november 20., 17:15
HIRDETÉS

Az elvárásoknak megfelelően nagyon könnyedén lépett tovább a női labdarúgó Román Kupa 2. fordulójából a címvédő Székelyudvarhelyi Vasas Femina, szerdán délután 10–0-ra nyert a Brassói Colțea otthonában.

Tízet lőtt a Vasas Femina Brassónak a kupameccsen
galéria
Fél óra alatt hatot, egész meccsen pedig tíz gólt lőttek a Vasas Femina játékosai Fotó: Veres Nándor

Andrási Sándor Csaba tanítványai már az első félidőben kiütötték harmadosztályos házigazdájukat, a szünetben 7–0-ra vezettek. A második játékrészben visszavettek az iramot, ám így is további háromszor betaláltak. 

A meccsen először játszott a felnőttek között a 2005-ös születésű Horváth Anita, aki csereként beállva két gólt lőtt a második félidőben, egyet büntetőből és egyet akcióból.

HIRDETÉS

„Egy edzőmeccs volt számunkra, amelyen azt kértem a lányoktól, hogy gyakoroljuk a támadásokat, találjuk meg a legjobb megoldásokat a támadó harmadban. Ez sikerült, sima győzelemmel léptünk tovább a nagyon zord, szeles és hideg időben rendezett mérkőzésen” – mondta a Vasas Femina edzője.

Női labdarúgó Román Kupa, 2. forduló:
Brassói Colțea–Székelyudvarhelyi Vasas Femina 0–10 (0–7),
gólszerzők Vlădulescu (4. – 11-esből, 17., 28.), Tóth (13.), Mitri (15., 23.), Țabur (20.), Dávid (59.), Horváth (69., 72. – 11-esből). 
Vasas Femina: Kajtár – Bíró A., Dakó, Caldare, Dávid, Benő, Tamás, Vlădulescu, Tóth, Mitri, Țabur. Játszott még: Nagy, Timár, Horváth.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS