Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Tizenhat közé jutottak a vásárhelyi kézilabdázók a kupában

Horváth Bálint Ottó 2019. február 17., 21:35 utolsó módosítás: 2019. február 17., 21:57

Nemcsak a bajnokságban, a Román Kupában is veretlen maradt a Marosvásárhelyi VSK női kézilabdacsapata, a legjobb harminckettő között szintén egy másodosztályú ellenfelet, az Activ Plopeni-t győzték le.

Fotó: Haáz Vince

Ismeretlen vetélytárssal találkozott vasárnap este a Ligeti Sportcsarnokban a bajnoki idényben hibátlanul menetelő VSK. Az Activ Plopeni a másodosztály C csoportjában a második helyen áll, és esélye van bejutni az elődöntő tornára, ahol akár ismét összecsaphat a vásárhelyiekkel.

Fotó: Haáz Vince

Visszatérve a kupamérkőzésre, főleg az első félidőben volt szorosabb a játék, de Mihaela Evi vezetőedző tanítványai előnyben játszottak, igaz, ekkor még nem tudtak meglépni a vendégektől, és a szünetben csak két góllal vezettek.

Fotó: Haáz Vince

Remekül kezdték a második játékrészt a vásárhelyiek, akik

hamar öttel elhúztak, a végéig pedig kiegyensúlyozott játékkal megtartották ezt a különbséget, és teljesen megérdemelten jutottak tovább.

Fotó: Haáz Vince

A legjobb harminckettő között két mérkőzést hétfőn játszanak le, de az már biztos, hogy a nyolcaddöntőben kilenc élvonalbeli és hét másodosztályú együttes lesz érdekelt,

így kedvező sorsolás esetén a Marosvásárhelyi VSK-nak még akár a legjobb nyolc közé is esélye lesz bekerülni.

HIRDETÉS

Női kézilabda, Román Kupa, legjobb harminckettő:
Marosvásárhelyi VSK–Activ Plopeni 30–25 (14–12).
VSK: Ugran, Popovici – Munteanu 6, Bărăbaș 5, Târșoagă 5, Bucin 5, Darie 4, Lăcătuș 2, Moldovan 1, Stîngu 1, Ghemeș 1, Ola.

További eredmények: Kisjenői Crișul (másodosztályú)–FC Argeș Pitești (másodosztályú) 27–28, Galaci CSM (élvonalbeli)–Nagybányai Minaur (élvonalbeli) 24–22, Brassói Corona (élvonalbeli)–Bukaresti CSM (élvonalbeli) 24–28, Bukaresti Steaua (másodosztályú)–Bukaresti SSP (másodosztályú) 30–21, Nagyváradi CSU (másodosztályú)–Dunărea Brăila (élvonalbeli) 14–44, Bukaresti Știința (másodosztályú)–Kolozsvári U (élvonalbeli) 25–31, HCM Slobozia (másodosztályú)–Konstancai Neptun (másodosztályú) 31–30, CSU Târgoviște (másodosztályú)–Bukaresti Dinamo (másodosztályú) 21–31, HCF Piatra Neamț (másodosztályú)–SCM Râmnicu Vâlcea (élvonalbeli) 21–37, Bukaresti Rapid (másodosztályú)–Resicabányai CSU (másodosztályú) 39–27, Bákói Știința (másodosztályú)–Zilahi HC (élvonalbeli) 32–36, Temesvári CSU (másodosztályú)–LPS Tîrgu Jiu (másodosztályú) 40–28, Dacia Mioveni (másodosztályú)–Besztercei CSM (élvonalbeli) 15–27, hétfőn 18 órától Nagydisznódi Măgura (élvonalbeli)–SCM Craiova (élvonalbeli), CSM Slatina (élvonalbeli)–Gloria Buzău (élvonalbeli).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS