HIRDETÉS

Tálas játszhat a Vaslui ellen

Pál Gábor 2017. október 11., 16:54 utolsó módosítás: 2017. október 11., 17:03
HIRDETÉS

Újabb hétközi fordulót rendeznek a férfi kézilabda Bölények Ligájában, a hetedik játéknapon, csütörtökön este fél héttől a hazai pályán százszázalékos HC Vaslui otthonába látogat a Székelyudvarhelyi KC.

Mihalceáék minden hazai meccsüket megnyerték a Vaslui ellen, és csak a múlt szezonban kaptak ki vendégként a moldvaiaktól. Archív Fotó: Barabás Ákos

Az előző szezonig mindig kellemes emléknek számított a vaslui-i kiszállás, hiszen az SZKC rendre győztesen hagyta el a pályát. Tavaly viszont ez a jó széria megszakadt, a házigazda nagyszerű második félidei játékának köszönhetően simán otthon tartotta a pontokat. 

Egyébként a HC Vaslui idén mindhárom hazai meccsét megnyerte, legyőzte a Bukaresti CSM-et, a Jászvásári Polit és a CSM Focșani-t is. Ez nem jó előjel a KC-nak, hiszen az udvarhelyi együttes idén még nem szerzett idegenben pontot, Tordán és Nagybányán is simán alulmaradt. A táblázaton egy pont választja el egymástól a két együttest, nagyon szoros mérkőzésre van kilátás.

HIRDETÉS

Pályára léphet Tálas

Kedden ülésezett a Román Kézilabda-szövetség fegyelmi bizottsága, és döntést hozott Tálas Huba ügyében. Az SZKC csapatkapitánya és beállója az előző fordulóban rendezett, Dunărea Călărași elleni mérkőzés 9. percében a Georgescu–Moldoveanu játékvezetői páros szerint lekönyökölte ellenfelét, emiatt egyből piros és kék lapot kapott.

A fegyelmi bizottság kielemezte az esetet, és nem tiltotta el a játékost, csupán 800 lejes pénzbüntetést rótt ki rá.

Egymérkőzéses eltiltást kapott viszont Pavlo Gurkovszki, aki harminc másodperccel a mérkőzés vége előtt letaglózta Milos Dragast, a játékvezetők kék lappal kiállították, a megítélt büntetőt értékesítve egyenlített Maxim Baranau.

Az utazók közül csupán a régóta maródi Djordje Golubovic és Adrian Gabriel Voinea marad ki, a sérülés miatt pár mérkőzésről hiányzott Cristian Ghiță bekerült a keretbe. A találkozón, amit egyetlen tévétársaság sem közvetít, a marosvásárhelyi Claudiu Belean és Valentin Călina játékvezetői kettős fújja majd a sípot.

Férfi kézilabda Bölények Ligája, 7. forduló:
Konstancai Dél-Dobrudzsa KC–Tordai Potaissa 29–27 (16–13)
Temesvári Poli–Jászvásári Poli (csütörtök, 17.30, TVR HD)
Nagybányai Minaur–Bukaresti Steaua (csütörtök, 17.45, Digi Sport 2, Telekom Sport 2)
CSU Suceava–CSM Focșani (csütörtök, 18)
HC Vaslui–Székelyudvarhelyi KC (csütörtök, 18.30)
Bukaresti CSM–Bukaresti Dinamo (ma, 19.30, Digi Sport 2, Telekom Sport 2)
Dunărea Călărași–Fogarasi VSK (csütörtök, 18).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS