Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Szőcs Bernadette a negyeddöntőkig jutott

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 23., 11:41 utolsó módosítás: 2018. szeptember 23., 13:59
HIRDETÉS

A negyeddöntőben ért véget Szőcs Bernadette menetelése a spanyolországi Alicantéban a héten megrendezett asztalitenisz Európa-bajnokságon.

Több versenyszámban is asztalhoz állt Szőcs Bernadette. A legjobb nyolc közé jutott egyéniben Fotó: Facebook/Federația Română de Tenis de Masă

A marosvásárhelyi születésű sportoló a nők egyéni küzdelmében három ellenfelén jutott túl, a svéd színekben versenyző, de ázsiai származású Li Fent 4–0-ra, a francia Laura Gasniert 4–3-ra, a német Nina Mittelhamet pedig ismét 4–0-ra verte, majd a legjobb nyolc között 4–1-re kikapott a kínai, de Lengyelországot képviselő Li Csiantól.

Szőcs a női párosok versenyében Elisabeta Samarával az oldalán ugyancsak a negyeddöntőben búcsúzott, ahol 4–3-ra veszítettek a Nina Mittelham és Kristin Lang alkotta német duó ellen.

Elizabeta Samarával szoros meccset játszott a párosok negyeddöntőjében Fotó: Facebook/Federația Română de Tenis de Masă

A vegyespárosok versenyében is érdekelt volt, és társával, Ovidiu Ionescuval ezúttal is a negyeddöntőig jutott, ahol ismét egy német kettőstől, Ruwen Filustól és Jing Hantól szenvedett vereséget.

Szőcs Hunor egyéniben már az első körben kiesett, párosban a magyar Lakatos Tamással az oldalán a nyolcaddöntőben búcsúzott, vegyespárosban pedig társával, Daniela Dodeannal szintén az első körben maradt alul.

A várakozáson alul teljesítő román küldöttség legjobb eredményét Ovidiu Ionescu érte el, aki egyéniben elődöntőt játszott.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS