Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

SZFC: hasznos felkészülés a kupamérkőzésre

Horváth Bálint Ottó 2019. augusztus 10., 18:00 utolsó módosítás: 2019. augusztus 10., 23:54
HIRDETÉS

Újabb felkészülési mérkőzést játszott hazai pályán a Székelyudvarhelyi FC, a második félidőben szerzett gólokkal 2–0-ra nyert a szintén 3. ligás Ceahlăul Piatra Neamț ellen.

Tétmérkőzést játszik a jövő héten az udvarhelyi csapat. Archív Fotó: Veres Nándor

A székelyudvarhelyi városi stadionban megrendezett szombat kora délutáni mérkőzés első félidejében bár helyzetek voltak, gól viszont még nem esett. Aztán térfélcsere után a házigazdák kétszer is betaláltak Adrian Viorică és Pál Kristóf révén, ezzel eldöntötték a találkozót.

Mészáros Alpár, az SZFC edzője: „Jó edzőmérkőzést játszottunk, mindkét csapatnak sok helyzete volt. Ahhoz képest, hogy négy hete edzünk, elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Még két hét van hátra a bajnokság kezdetéig,

HIRDETÉS

addig igyekszünk a legjobb formába kerülni.

Készülünk a jövő szerdai idegenbeli kupameccsre a Nyárádtői Unirea ellen. Három héttel ezelőtt velük játszottuk az első nyári barátságos meccsünket, amelyen 3–2-re kikaptunk. Jó képességű negyedosztályú csapattal találkozunk, amelynek a következő idényben a feljutás a célja. A kupameccsek a legveszélyesebbek, mert az a csapat, amely alacsonyabb szintű, mindig győzni akar, és kétszer akkora erőbedobással játszik.”

A Román Kupa második fordulójában a Nyárádtői Unirea–Székelyudvarhelyi FC találkozót jövő héten szerdán 17.30-tól rendezik. A továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől el.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés:
Székelyudvarhelyi FC–Ceahlăul Piatra Neamț 2–0 (0–0),
gólszerzők: Viorică, Pál.
Az SZFC kezdője: Tudose – Berkeczi, Stăncuțu, Vulpe, Marucza, Izmană, Jakab, Iovu, Taciuc, Dinu, Viorică. A második félidőben még játszottak: Somogyi – Pál, Györgydeák, Tankó, Kovács, Jankó, Solymosy, Vékás.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS