Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Szép udvarhelyi búcsú a nemzetközi porondtól

Józsa Csongor 2020. február 16., 22:26 utolsó módosítás: 2020. február 16., 22:38
HIRDETÉS

Nehéz helyzetben volt a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK a férfi asztalitenisz Európa kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A Sporting Lisszabon nyerte az első meccset, innen kellett volna fordítaniuk.

Szép udvarhelyi búcsú a nemzetközi porondtól
galéria
Cservik Krisztián ezúttal is szállította a pontot Fotó: Erdély Bálint Előd

Vasárnap este, az előzetesen kiírt 19 óra helyett 20 órától kezdődött a második számú európai kupakiírás legjobb négy közé kerüléséért zajló párharc. A hazaiak egyik játékosa, Diogo Carvalo délben még a Portugál Világkupa párosmeccsén játszott.

A Sporting kérte a későbbi kezdést, amibe az udvarhelyi gárda beleegyezett. Az odavágón 3–1-re nyert a portugál csapat, így közel volt a továbbjutáshoz.

HIRDETÉS

A visszavágón Sebastian Loso és György Szilárd ellen behúzták az első két mérkőzést, a 2–0-ás előny már azt jelentette, ők lesznek a továbbjutók.

A folytatásban Cservik Krisztián hozta a meccsét, a Bajnokok Ligájából érkező gárda legjobbja, Aruna egészségügyi okok miatt feladta pár pont után a csatát, így jöhetett az ötödik párharc.

Ezt a lisszaboniak nyerték, így kettős győzelemmel ott vannak az elődöntőben.

A visszavágó után az ISK-SZAK edzője, György István így nyilatkozott: „Partiban voltunk a sokkal nevesebb ellenlábassal, büszke vagyok a csapatra, a fiúkra. Amit az Európa Kupában idén elértünk, azzal túlszárnyaltuk a célkitűzésünket, messzire elértünk. Most a hazai Szuperligára koncentrálunk, a rájátszás felsőházába, az első négybe kerülnénk be”.

Férfi asztalitenisz Európa Kupa, negyeddöntő, visszavágó:

Sporting Lisszabon–Székelyudvarhelyi ISK-SZAK 3–2.
Összesítésben 6–3.
Quadri Aruna–Sebastian Loso 3–0,
Diogo Carvalo–György Szilárd 3–0,
Paulo Giulerme–Cservik Krisztián 0–3,
Quadri Aruna–György Szilárd 0–3,
Diogo Carvalo–Sebastian Loso 3–0.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS