Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda
HIRDETÉS

Szász András visszatér a román bajnokhoz

Józsa Csongor 2020. május 25., 13:42 utolsó módosítás: 2020. május 25., 15:40

Egy évet töltött a Grundfos Tatabányánál a székelyudvarhelyi nevelésű kézilabdázó. Újabb megállapodást kötött a Bukaresti Dinamóval.

Szász András visszatér a román bajnokhoz
galéria
Felnőttként a Székelyudvarhelyi KC-ban játszott először Fotó: Pál Árpád

A fővárosi férfi kézilabdacsapat közösségi oldalán jelentette be: sikerült megszereznie Szász András aláírását. A 26 éves beállónak nem lesz idegen a bukaresti légkör a 2018–2019-es szezonban aranyérmet nyert a Bukaresti Dinamóval, a Bajnokok Ligájában szerepelt az együttessel.

Szász a Székelyudvarhelyi KC-nál nevelkedett, mely klubbal 2015-ben Challenge Kupát nyert. Ezt követően játszott a Bukaresti CSM-nél, magára öltötte a román válogatott mezt, a legutóbbi szezont a magyarországi Grundfos Tatabányánál töltötte.

A vargyasi születésű kézilabdázó újból a BL-ben játszhat, amennyiben a Dinamo szabadkártyát kap az európai szakszövetségtől, hogy szerepelhessen a legrangosabb kupakiírásban.

A bukaresti klub a hétvégén még bejelentett egy érkezőt: visszatér a klubhoz az egyik legjobban jegyzett román játékos, Valentin Ghionea, aki legutóbb a Sporting Lisszabonnál idegenlégióskodott.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat