Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Sima meccset tett szorossá a GYHK

Gergely Imre 2020. január 27., 21:27 utolsó módosítás: 2020. január 27., 22:06
HIRDETÉS

A Steaua vendégeként lépett jégre a Gyergyói Hoki Klub hétfőn este a romániai jégkorongbajnokságban. A piros-fehérek a 44. percben 6–1-re vezettek, innen jöttek fel Timaruék. Végül egy gól megmaradt az előnyből.

Könnyűnek indult, nehéz lett a vége. Archív Fotó: Szász Adorján

Az Erste Liga középszakaszának mérkőzései között romániai bajnokikat is beszúrtak a gyergyóiak a programjukba, hiszen ezeket is le kell játszani valamikor. Hétfő este Kézdivásárhely volt a helyszín, a Steaua „új albérletében” zajlott az összecsapás. Mondhatnánk, hogy

a GYHK már az első húsz percben letudta a meccs érdemi részét, és eldöntötte a három pont sorsát, az első szünetben 0–4 volt az eredmény.

Igazából ki sem nagyon tudtak jönni a vendéglátók a harmadukból. A második harmadra a kényelmes előny birtokában visszavett a tempóból Malcolm Cameron együttese, és ez a játékrész 1–1-es döntetlennel zárult.

HIRDETÉS

A második szünet után még egyet lőtt a gyergyószentmiklósi együttes, és ezzel már a maga részéről lezárta a találkozót.

Kiengedtek a piros-fehérek, és a Steaua elkezdett felzárkózni.

Sorban jöttek a gólok, és a legvégén Creangă találata után még izgulni is kellett, hogy meglegyen a három pont. Ez végül meg is lett, 5–6 lett a végeredmény.

A GYHK kedden ismét pályára lép: a 17 órakor kezdődő meccsen ezúttal a Sapientia U23 lesz az ellenfél, a helyszín pedig Csíkkarcfalva.

Jégkorong, romániai bajnokság:
Bukaresti Steaua–Gyergyói Hoki Klub 5–6 (0–4, 1–1, 4–1).
Gólszerzők: Mihail Georgescu (36.), Artem Maszlov (47.), Andrej Deniszkin (40.), Márton Rajmond (58.), Florin Creangă (59.), illetve Andreas Valdix (1., 44.), Jereme Tendler (2.), Csergő Hunor (17.), Pavel Vorobjev (20.), Barabás László (36.).
Kapura lövések: 37–32.
Kiállításpercek: 2–34 (ebből Matt Rupertnek 20 perces fegyelmi).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS