Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Ötven pontot sem dobtak, mégis nyertek

Horváth Bálint Ottó 2020. február 13., 10:35 utolsó módosítás: 2020. február 13., 10:42

A szezon folyamán negyedszer is legyőzte a Nagyváradi CSU-t a Marosvásárhelyi Sirius női kosárlabdacsapata. A házigazda vásárhelyieknek 49 pont is elegendő volt az újabb sikerhez.

Ötven pontot sem dobtak, mégis nyertek
galéria
Fotó: Haáz Vince

A női Nemzeti Liga alsóházi középszakaszának hetedik, hétközi fordulójában találkoztak a csapatok. A szerda esti mérkőzésen sok hibával játszottak a felek, emiatt nagyon kevés pont született.

{A}

A Sirius az elején még eredményesen kosarazott, és elhúzott a vendégektől, de előnyét csak a szünet után tudta növelni, amikor eldöntötte a két pont sorsát. A végén azonban jelentősen visszaesett a hazaiak a játéka, és mindössze három pontot dobtak.

Fotó: Haáz Vince

A marosvásárhelyiektől mindenképpen ki kell emelni Gál Emese teljesítményét, aki 17 pontjával, ebből öt triplával nagyban hozzájárult a győzelemhez.

A Sirius hét meccséből hatot megnyert a középszakaszban, és továbbra is a második helyen áll az alsóházban a Kézdivásárhelyi SE mögött, amelytől az előző fordulóban szenvedett vereséget.

Fotó: Haáz Vince

A marosvásárhelyi csapat számára egymás után három idegenbeli mérkőzés következik, február 22–26. között sorrendben a Konstancai Phoenix, a Bukaresti Agronomia és a Municipal Alexandria ellen lép pályára.

Női kosárlabda Nemzeti Liga, középszakasz, B csoport, 7. forduló:
Marosvásárhelyi Sirius–Nagyváradi CSU 49–38 (21–13, 9–10, 16–4, 3–11).
A vásárhelyiek pontszerzői: Gál 17 (5), Mészáros 10 (2), Badi 7 (1), Dunbar 6, Smelser 4, Bobar 3, Ignat, Feiseș, Pálfi, Bokor, Szász, Kurjatkó.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS