Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Nem borult a papírforma Karcfalván

Gergely Imre 2019. március 13., 22:41 utolsó módosítás: 2019. március 14., 09:20

A Gyergyói Hoki Klub hozta a kötelezőt, másfelől pedig a Sapientia U23 csapata szépen helytállt az Erste Liga elődöntőjéről épphogy lemaradt piros-fehérekkel szemben. Négy góllal nyert a GYHK román bajnokin Csíkkarcfalván.

Nem borult a papírforma Karcfalván
galéria
Három gólt szerzett a Sapientia együttese a GYHK ellen Fotó: Facebook/Sapientia U23

Mikael Tisell legénysége a 8. percben már 3–0-ra vezetett Vorobjev, Daradics, és Ferencz Csibi találataival és a szünetig négyre nőtt a különbség, amikor Sára is betalált. Ezután azonban hosszú időre leállt a gólgyártással a GYHK, újabb gyergyói találat már csak az utolsó harmadban esett. Mindeközben azonban a Sapientia U23 fiataljai Ilyés és Gecse révén kétszer is betaláltak

és némi meglepetésre 2–0-ra nyerték a középső harmadot.

A GYHK soraiban is többnyire a fiatalabbak, az Erste Ligában kevesebb lehetőséget kapott játékosok szerepeltek többet. Látható volt, hogy Mikael Tisell edzőmeccsnek tekinti ezt a találkozót, senki nem erőltette túlzottan magát.

Végül 7–3-ra nyert a piros-fehér együttes.

A két csapat pénteken 18.30-tól ismét összecsap, ebben a szezonban utoljára. A helyszín ezúttal Gyergyószentmiklós lesz.

Jégkorong romániai bajnokság, alapszakasz:
Sapientia U23–Gyergyói HK 3–7 (0-4, 2-0, 1-3)
gólszerzők Ilyés Tamás (29.), Gecse Olivér (38.), Szabó Zsolt Ákos (47.) illetve Pavel Vorobjev (1. perc), Daradics Csaba (3.), Ferencz Csibi Róbert (9.), Sára Tibor (19. és 59.), Lázár Kain (45.), Robert Timaru (60.).

A nap másik mérkőzésén a Brassói Corona 8–2-re győzött a Steaua ellen.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS