Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Nekivág a feljutási harcnak a Szejke SK

Zátyi Tibor 2019. szeptember 20., 10:16 utolsó módosítás: 2019. szeptember 20., 10:36
HIRDETÉS

Elkezdődnek a küzdelmek a férfi kézilabda másodosztályban, a C csoport első fordulójában, vasárnap 18 órakor a Székelyudvarhelyi Szejke SK a Segesvári CNE együttesét fogadja a városi sportcsarnokban. A nőknél a harmadik fordulót rendezik.

Fotó: Beliczay László

A Sipos Lóránt edző által irányított együttes célja, hogy a szezon végén kiharcolja a feljutást a Bölények Ligájába.

HIRDETÉS

A Szejke hazai bajnoki mérkőzéseire szóló belépők ára 7 lej, míg diákoknak és nyugdíjasoknak 5 lejt kell fizetniük a jegyért. Ezeket elővételben a Harmónia cukrászdában lehet megvásárolni pénteken 7.30 és 19 óra között, vagy a találkozó előtt a helyszínen. Továbbá bérletet is lehet még rendelni, ennek ára 55 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 35 lej. Ezeket hétköznap 8 és 16 óra között a Székelyföldi Kézilabda Akadémia székhelyén, a Vásártér utca 12. szám alatt lehet igényelni.

Férfi kézilabda másodosztály, C csoport, 1. forduló:
Kolozsvári Universitatea–Segesvári VSK – vasárnap 17 órától;
Székelyudvarhelyi Szejke SK–Segesvári CNE – vasárnap 18 órától;
a Tordai Potaissa II. áll.

Nehéz mérkőzések előtt a kézilabdázók
Idegenben lép pályára a másodosztályú női kézilabda-bajnokság C csoportjának harmadik fordulójában a Székelyudvarhelyi NKK, szombaton 13.30-tól az első két meccsét megnyert CSM Târgu Jiu lesz az ellenfele. Az udvarhelyiek az előző játéknapon megszerezték idénybeli első sikerüket a CSU Târgoviște ellen (35–28). A D csoportban a Marosvásárhelyi VSK rangadót játszik, szombaton 17 órakor a Kisjenői Crișult fogadja. Mindkét csapat két-két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS