Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda
HIRDETÉS

Mérkőzésdömping lesz az M4 Sporton

MTI 2020. május 06., 17:56 utolsó módosítás: 2020. május 06., 17:58

A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt és május 23-án újrainduló labdarúgó OTP Bank Liga összes hátralévő mérkőzését élőben közvetíti a közmédia, elsőként a Ferencváros–Debrecen rangadó kerül majd az M4 Sport képernyőjére.

Mérkőzésdömping lesz az M4 Sporton
galéria
A Ferencváros Debrecen elleni mérkőzésével folytatódik a magyar labdarúgó-bajnokság Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

„Minden mérkőzést élőben követhetnek a nézők a közmédia csatornáin és természetesen az m4sport.hu-n” – idézte Székely Dávid csatornaigazgatót az MTVA sajtóosztályának szerdai közleménye.

Székely Dávid elmondta, a találkozók túlnyomó része az M4 Sporton lesz látható, azonban ha egyszerre két esemény kerülne egy időpontba, akkor a másodikat az m4sport.hu mellett a Duna Worldön is közvetítik.

„Az előírt biztonsági intézkedéseket a legszigorúbb módon betartva a Ferencváros–Debrecen összecsapással indul újra az élő műsorfolyam. A tervek szerint a hétközi fordulókat kedden és szerdán, a hétvégi mérkőzéseket pedig pénteken, szombaton és vasárnap rendezik, hogy minél kevesebb meccset kelljen hőségben lejátszani a csapatoknak" – tette hozzá.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfőn döntött arról, hogy az NB I-es bajnokságot és a Magyar Kupa küzdelmeit befejezik, míg az alacsonyabb osztályok pontvadászatát lezárják.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat