Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Megkezdte az erősítést a 3. Ligára a Marosvásárhelyi VSK

Horváth Bálint Ottó 2019. július 06., 19:00 utolsó módosítás: 2019. július 06., 19:14
HIRDETÉS

Három új játékos leigazolását jelentette be a 3. Ligába feljutott Marosvásárhelyi VSK labdarúgócsapata, amelynek célkitűzése, hogy jövőre már a másodosztályban induljon.

Képalá: Constantin Lungu másodedző, Sebastian Bucur, Darius Buia, Marius Chindriș játékosok és Flaviu Șomfălean vezetőedző (balról jobbra) Fotó: Facebook/Marosvásárhelyi VSK

A célja eléréséhez a szakmai stáb már megkezdte a keret megerősítését, szombaton délután három új játékos érkezését jelentette be.

Marius Chindriș, Darius Buia és Sebastian Bucur csatlakoztak a VSK-hoz, akiknek bőven van tapasztalatuk az alsóbb osztályokban.

HIRDETÉS

Közülük a 28 éves középpályás, Marius Chindriș a legismertebb, aki korábban a másodosztályú Aradi UTA csapatkapitánya volt, az előző idényben pedig a 2. ligás Petrolul Ploiești-nél kezdőjátékosnak számított. 

Darius Buia 25 éves, szintén középpályás, eddig többek között az Academica Clinceni, az Aradi UTA és az FC Snagov csapataiban lépett pályára.

A 22 éves Maros megyei származású hátvéd, Sebastian Bucur korábban a megszűnt Marosvásárhelyi ASA játékosa volt, illetve a Știința Miroslavánál is játszott.

Mint korábban közöltük, 

az együttes új vezetőedzővel vág neki az augusztus végén kezdődő 3. ligás idénynek,

a marosvásárhelyi Flaviu Șomfăleanra hárul az a feladat, hogy a másodosztályba juttassa a VSK-t.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS