Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Másodjára még könnyebben ment a Sportklubnak

Székelyhon 2018. október 10., 21:05 utolsó módosítás: 2018. október 11., 09:35
HIRDETÉS

Újabb nagyarányú győzelmet aratott a Csíkszeredai Sportklub a fiatal hokisokat foglalkoztató Sapientia U23 felett a román jégkorongbajnokságban.

Fotó: Facebook/Székelyföldi Jégkorong Akadémia

Csíkkarcfalva adott otthont a szerda esti találkozónak is. Míg egy nappal korábban az idegenlégiósok közül csak Radim Valchar került be a Sportklub keretébe, másnap a cseh csatár pihenőt kapott. Pályára lépett viszont Andrej Taratuhin, Konsztyantin Panov, Vitalij Sulakov és Vjacseszlav Belov is. Mind a négyen betaláltak a hazaiak kapujába.

Az első harmadban már öttel vezettek a kék-fehérek, a másodikban pedig kilenccel is elhúztak, amikor Ilyés Tamás révén a Sapientia szépített.

Mind a három játékrészben öt gólt szerzett a Sportklub, és csak az elsőben nem tudott betalálni a hazai gárda. A meccs utolsó gólját a Sapientia játékosa ütötte, Részegh Zsolt volt eredményes.

A Sportklub továbbra is vezeti a román bajnokságot, előnye már hét pont a második Brassói Coronával szemben.

Fotó: Facebook/Székelyföldi Jégkorong Akadémia

Leo Gudas és Hozó Levente tanítványai pénteken hazai pályán játszanak, az Erste Ligában az Újpestet fogadják, majd vasárnap a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát látják vendégül.

A Sapientia csapatának még nem sikerült pontot szerezni a román bajnokságban. Legközelebb erre novemberben lesz lehetősége, addig pihen a csapat.

HIRDETÉS

Jégkorong, román bajnokság, alapszakasz:
Sapientia U23–Csíkszeredai Sportklub 2–15 (0–5, 1–5, 1–5),
gólszerzők: Ilyés Tamás (32.), Részegh Zsolt (60.), illetve Salló Alpár (7., 25.), Rokaly Norbert (11., 57.), Papp Szabolcs Tibor (13., 23.), Eduard Cășăneanu (19.), Sándor Zoltán (20.), Vitalij Sulakov (25.), Győrfy Tihamér (26.), Vjacseszlav Belov (40.), Fodor Csanád (43., 47.), Konsztantyin Panov (53.), Antal Zsombor (59.).
Büntetőpercek: 2–4.
Játékvezetők: Csomortáni Zsolt, Várda Loránd és André Attila.

Ranglista:
1. Sportklub 28 pont (10 meccs)
2. Brassói Corona 21 (9)
3. Gyergyói HK 8 (6)
4. Bukaresti Steaua 6 (7)
5. Galaci CSM 0 (0)
6. Bukaresti Sportul Studențesc 0 (2)
7. Sapientia U23 0 (8)

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS