HIRDETÉS

Marosvásárhelyen kezdi el a bajnokságot a Sepsi OSK

Pál Gábor 2018. július 16., 22:09 utolsó módosítás: 2018. július 17., 11:20
HIRDETÉS

Ismét élvonalbeli labdarúgómeccsekre lehet kilátogatni Marosvásárhelyen. Az újonc Nagyszebeni Hermannstadt sportlétesítménye felújítás alatt áll, és a klub vezetősége a Sziget utcai Trans-Sil stadion működtetőivel egyezett meg a bérlésről.

Hazatért az ausztriai edzőtáborból a Sepsi OSK. Már a szentgyörgyi stadion világítóállványai alatt készültek a fiúk a szebeniek elleni meccsre Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Kezdődik az 1. Liga alapszakasza. A másodosztályból frissen feljutott Hermannstadt nem tudja hazai környezetben rendezni a meccseit, mivel a nagyszebeni stadion felújítás alatt áll.

Teodor Birț klubelnök korábban azt nyilatkozta, hogy nekik a legmegfelelőbb helyszín Medgyes lett volna, mivel nagyon közel van hozzájuk, de a Gaz Metan csapatának vezetősége nem fogadta el a kérésüket, így ott nem lehet játszani.

HIRDETÉS

Gyulafehérváron nagyon rossz állapotban van a stadion, illetve Brassóban sem jók a körülmények.

Így esett a választás Vásárhelyre. Egyelőre nem tudni, hogy meddig lesz ideiglenes otthona a Hermannstadtnak a Trans-Sil stadion, de valószínűleg az első öt hazai meccsét a Maros menti településen játssza.

Ez persze azt jelenti, hogy a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-val is a Sziget utcai stadionban csap össze a nyitófordulóban. A találkozó július 21-én, szombaton 18 órakor kezdődik.

A Hermannstadt már el is kezdte a jegyértékesítést. A belépők 10, 20, illetve 30 lejbe kerülnek, függően, hogy melyik lelátórészen akarnak ülni a szurkolók. Szombaton a meccs előtti órákban a vásárhelyi stadion jegypénztárában is be lehet szerezni a belépőt.

Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Otthon gyakorol a szentgyörgyi csapat

Hazatért két hétig tartó edzőtáborából a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A háromszéki együttes labdarúgói hétfőn már a városi stadion mellett lévő pályán készülődtek a szombati találkozóra.

Labdarúgás, 1. Liga, 2018–2019-es szezon, alapszakasz, 1. forduló (július 20–23.):
Péntek
21.00 Kolozsvári CFR–FC Botoșani

Szombat
18.15 Nagyszebeni Hermannstadt–Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK
21.00 Astra Giurgiu–FCSB

Vasárnap
18.15 FC Viitorul–Dunărea Călărași
21.00 Bukaresti Dinamo–FC Voluntari

Hétfő
18.15 Medgyesi Gaz Metan–Concordia Chiajna
21.00 Craiova–Jászvásári Poli CSM

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS