Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Leo Grozavu: a csapat többre képes, mint amit eddig mutatott

Horváth Bálint Ottó 2019. november 12., 14:12 utolsó módosítás: 2019. november 12., 15:54
HIRDETÉS

Sajtótájékoztató keretében hivatalosan is bemutatták kedden kora délután a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK új vezetőedzőjét, Leo Grozavut. A szakvezető elmondása szerint a klubnál minden körülmény adott arra, hogy sikereket érjen el, és bízik abban, hogy az eredmények és a játék képe által meghálálja a belé vetett bizalmat.

Fotó: Sánta Imre

„Rövid ideig tartott László Csaba tevékenysége a csapat élén, de ilyen az edzői élet” – kezdte a sajtótájékoztatót Diószegi László, a Sepsi OSK tulajdonosa, aki közölte, közös megegyezéssel bontották fel a szerződést. A klubvezető megköszönte a szakvezető eddigi munkáját, és hozzátette, László Csaba távozik ugyan a vezetőedzői posztról, de a továbbiakban is az együttes kötelékében marad. 

Diószegi László ezután be is mutatta a csapat új vezetőedzőjét, Leo Grozavut, akivel reméli, hogy

még nagyobb sikereket érnek el, és irányítása alatt a jövőben a Sepsi OSK-val is bejut az Európa Ligába, mint ahogyan tette azt korábban az FC Botoșani kispadján is.

Fotó: Sánta Imre

Cornel Şfaiţer, a Sepsi OSK klubmenedzsere elmondta, nehéz nap volt számukra a hétfői, hiszen hosszú vezetőségi ülésen kielemezték a csapat eddigi teljesítményét, és arra a következtetésre jutottak, hogy edzőváltásra van szükség, mivel nem az elvárt eredményeket érték el. Mint mondta, azért esett Leo Grozavura a választásuk, mivel a szakvezető ismeri a hazai bajnokságot, és már több élvonalbeli együttest vezetett.

Hadnagy Attila klubigazgató hozzátette, jól ismeri Leo Grozavut és az edzésmódszereit, akivel dolgoztak már együtt az FC Botoșani-nál, a tréner pedig a klubvezetés minden támogatását élvezi.

Azt várjuk tőle, hogy eredményesebb futballt játszunk, és minél előrébb végezzünk a bajnokságban.

Leo Grozavu úgy nyilatkozott, azt szeretné, hogy az eredmények és a játék képe által meghálálja a belé vetett bizalmat, és a szurkolók örömmel jöjjenek a meccseikre. Kiemelte,

a klubnál történő infrastrukturális fejlesztések, a pénzügyi stabilitás és a nyugodt környezet, illetve a jó játékoskeret meggyőztek arról, hogy elvállaljam a csapat irányítását.

Fotó: Sánta Imre

„Ismerem a játékosok egy részét, és úgy vélem, a csapat többre képes, mint amit eddig mutatott. Jelenleg eléggé nehéz a helyzetünk, hogy bejussunk a felsőházi rájátszásba, mert nagy a hátrányunk, de nyilvánvaló, hogy megpróbáljuk ezt mégis elérni, hiszen még sok mérkőzés van hátra, és

amennyiben jól menetelünk, illetve egymás után több meccset is megnyerünk, akkor ismét reménykedhetünk”

– hangsúlyozta Leo Grozavu.

A Sepsi OSK tizenhat forduló után 16 ponttal az 1. Liga 11. helyén tölti a válogatottak Eb-selejtezői miatti bajnoki szünetet, hátránya tíz pontra nőtt az utolsó felsőházi rájátszást érő hatodik helyhez képest.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS