Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Kilenc játékos kikerült a CFR keretéből az Európa Ligára

Horváth Bálint Ottó 2019. szeptember 10., 16:39 utolsó módosítás: 2019. szeptember 10., 16:44

A Kolozsvári CFR elküldte az Európai Labdarúgó-szövetséghez (UEFA) azoknak a játékosoknak a listáját, akik játszanak majd a jövő héten kezdődő Európa Liga csoportkörében.

Kilenc játékos kikerült a CFR keretéből az Európa Ligára
galéria
Volt kiből választani: közel egy csapatnyi játékos maradt le a csoportkörröl. Korábbi felvétel Fotó: Kolozsvári CFR

Dan Petrescu vezetőedző kilenc játékost kénytelen volt kihagyni az „európai keretből”, többek között az ideiglenesen visszavonult George Țucudeant és a sérült Paulo Viniciust. Mellettük Cosmin Vîtcă, Andrei Mureşan, Valentin Costache, Michael Pereira, Yacouba Sylla, Cătălin Itu és Sebastian Mailat sem kapott helyet a listán.

Mint ismert, a kolozsvári együttes az Európa Liga E csoportjába kapott besorolást, a BL-selejtezőben korábbi ellenfele, a skót Celtic Glasgow, az olasz Lazio és a francia Rennes mellé.

A CFR hazai pályán kezdi a csoportkört,

szeptember 19-én, csütörtökön 19.55-től a legerősebbnek tartott ellenfél, a Lazio Róma érkezik Kolozsvárra.

Addig azonban Dan Petrescu legénysége lejátszik egy bajnoki mérkőzést, pénteken 21 órától az FC Voluntari-t fogadja az 1. Liga 9. fordulójában.

A Kolozsvári CFR kerete az Európa Liga csoportkörében: kapusok – Giedrius Arlauskis, Jesus Fernandez, hátvédek – Alexandru Paşcanu, Andrei Burcă, Răzvan Horj, Mateo Susic, Kevin Boli, Mihai Butean, Mario Camora, Ionuţ Peteleu, Mike Cestor, középpályosok – Luis Aurelio, Adrian Păun, Damjan Djokovic, Ciprian Deac, Juan Culio, Cătălin Golofca, Ovidiu Hoban, Mihai Bordeianu, támadók – Billel Omrani, Mario Rondon, Lacina Traore.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat