Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Kibérelték a dobogót az Elektromaros és a VSK tekései

Horváth Bálint Ottó 2019. október 15., 12:55 utolsó módosítás: 2019. október 15., 13:04
HIRDETÉS

Tizenhárom érmet nyertek a Marosvásárhelyi Elektromaros és a Városi Sportklub tekései a 23 év alattiak egyéni országos bajnokságának döntő tornáján.

Fotó: Marosvásárhelyi Elektromaros

A Marosvásárhelyi Elektromaros tekearénájában lebonyolított hétvégi versenyen a házigazdák képviselői mellett az egész országból érkeztek sportolók, akik az egyéni, a sprint, a páros és a vegyespáros versenyszámokban voltak érdekeltek.

Az Orosz István és Seres József edzők által felkészített marosvásárhelyi tekések két országos bajnoki címet szereztek, Seres Bernadett (Elektromaros) egyéniben, Szabó Júlia Emese (Elektromaros) és Hegyi Roland (VSK) vegyespárosban győztek.

Fotó: Marosvásárhelyi Elektromaros

A dobogó második helyén Benke Zoltán és Szász Tibor Levente (mindketten VSK) férfi párosban, Roxana Bordianu és Szász Tibor Levente (VSK) vegyespárosban, illetve Szabó Júlia Emese (Elektromaros) sprintben végeztek.

Fotó: Marosvásárhelyi Elektromaros

Az összesen nyolc bronzérmet Ábrám Mónika Krisztina (Elektromaros) egyéniben, Ádám Erzsébet Alexandra (VSK) és Hegyi Roland (VSK) sprintben, Szabó Júlia Emese és Bató Judit Katalin (mindketten Elektromaros), Maria Ciobanu és Seres Bernadett (Elektromaros), illetve Hegyi Roland és Kötő Kálmán Dávid (VSK) párosban, Maria Ciobanu (Elektromaros) vegyespárosban (az Inter Petrilla versenyzőjével, Alexandru Ioneșivel) és Ádám Erzsébet Alexandra (VSK) ugyancsak vegyespárosban (az Inter Petrilla versenyzőjével, Claudiu Feierrel) szerezték.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS