Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Kezdődik a Sportklub-bérletek árusítása

Dobos László 2019. augusztus 11., 21:48
HIRDETÉS

A Csíkszeredai Sportklub közzétette a 2019–20-as idényre szóló jegy- és bérletárait. A jégkorongcsapat hazai mérkőzésére szóló bérleteket augusztus 12-étől lehet megvásárolni.

A Sportklub legtöbb hazai meccsén telt ház van. Érdemes bérletet vásárolni Fotó: Gábos Albin

Továbbra is sokkal jobban jár az a szurkoló, aki bérletet vásárol. A bérletek a Csíkszeredai Sportklub összes olyan hazai meccsére érvényesek, amelyet a klub rendez, beleértve a rájátszást is.

A tavalyi szezonban bérlettel rendelkezők helyeit szeptember elsejéig áll módunkban fenntartani

– közölte a Sportklub.

  • A legdrágább a VIP bérlet (F szektor, kárpitozott székek, VIP bejárat, extra szolgáltatások), ez 2000 lejbe kerül.
  • Teljes díjszabású bérletet (TDB) az A, B, C, D, E és G szektorokba lehet vásárolni, ennek ára az eddigi bérleteseknek augusztus 31-ig 400 lej, szeptember 1-től pedig 500 lej. Az új bérleteseknek az árak: augusztus 31-éig 450 lej, szeptember 1-től pedig 500 lej.
  • A női bérleteket csak az A, B, C, D, E és G szektorokba árusítják, ezek ára a régi bérleteseknek augusztus 31-ig 300 lej, szeptember 1-től pedig 400 lej. Az újonnan kiváltandó nőknek szóló bérletek ára augusztus 31-ig 350 lej, szeptember 1-től pedig 400 lej.
  • Kedvezményes díjszabású bérletet (KDB) a nappali tagozatos diákok 26 éves korig, illetve a 65 éven felüliek vásárolhatnak az A, B, C, D, E és G szektorokba. Ezek ára azoknak, akiknek eddig is volt bérletük, augusztus 31-ig 300 lej, szeptember 1-től pedig 400 lej. Annak, aki először vált kedvezményes bérletet augusztus 31-ig 350 lejt, szeptember 1-től pedig 400 lejt kell fizetnie.

Bérlethez szükséges adatok: név, személyi szám (CNP), kívánt hely (szektor, sor, szék). A bérletet átvételkor kell kifizetni.

A bérletek csak a Vákár Lajos Műjégpályán a Sportklub által szervezett Erste Liga és román bajnoki mérkőzésekre érvényesek.

A bérleteket augusztus 12-étől kezdődően hétköznapokon 9 és 15.30 óra között lehet kiváltani a Vákár Lajos Műjégpályánál. Augusztus 15–16. (csütörtök és péntek) hivatalos munkaszüneti nap, így ezen a két napon szünetel a bérletárusítás. A legutóbbi idényben bérlettel rendelkezők helyeit szeptember 1-ig tartják fenn.

HIRDETÉS

Jegyárak

A 2019/2020-es idényben egy szurkolói jegy az Erste Liga alapszakaszára 20 lejbe kerül, a rájátszás mérkőzéseire 25 lejért, az Erste Liga döntőre pedig 30 lejért lehet majd megvásárolni. A román bajnoki mérkőzésekre (Steaua, Galac és Sapientia) az alapszakaszban 15 lejes, a rájátszásra 20 lejes, a román bajnoki döntőre pedig 25 lejes jegyet kell majd váltani.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS