Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

A székely szurkolók képzeletbeli focirangadóval segítik a kórházakat

Székelyhon 2020. március 27., 14:45 utolsó módosítás: 2020. március 27., 15:20

Jótékonysági eseményt hirdetett meg három erdélyi szurkolói csoport: április 9-én az épülő sepsiszentgyörgyi stadionban képzeletbeli futballmérkőzést rendeznek a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda között. A belépők száma korlátlan, az összegyűlt pénzösszeget a székely városok megyei kórházainak továbbítják a szervezők.

A székely szurkolók képzeletbeli focirangadóval segítik a kórházakat
galéria
Dicséretes kezdeményezés a szurkolói csoportoktól Fotó: Sepsi OSK szurkolók hivatalos oldala/Facebook

A székelyföldi sportbarátok (és nem csak) a koronavírus-járvány idején rendhagyó módon támogathatják a csíkszeredai és a sepsiszentgyörgyi megyei kórház sürgősségi osztályainak munkaközösségeit.

„A csíkszeredai Lokálpatrióták, a sepsiszentgyörgyi Székely Légió foci és kosárlabda szurkolói, valamint a Transylvanian Fanatics közösen veszi fel a harcot a láthatatlan ellenséggel, együtt mutatva fel erejüket. A rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat kérnek, így megszervezzük Az Első Székelyföldi Képzeletbeli Karitatív mérkőzést, április 9-én a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda között” – áll a karitatív kezdeményezés felhívásában.

A fiktív mérkőzés helyszíne az épülő sepsiszentgyörgyi stadion lesz, a belépők száma pedig korlátlan.

A jegyek egységesen 15 lejbe kerülnek és ezekből bármennyit lehet vásárolni a következő bankszámla-számon:

RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001
ASOCIATIA SEPSI BC FANS
SWIFT-kód: RNCBROBU

A szervezők arra kérik az adományozókat, a megjegyzés rovatban a „jegyár/bilete” kulcsszavakat tüntessék fel. Jegyeket egészen a mérkőzés napjáig lehet vásárolni, igénylés esetén virtuális belépőket is kiállítanak.

„A támogatói jegyek értékével szolidaritásunkat és támogatásunkat szeretnénk kifejezni a csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház, valamint a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház munkaközösségeinek fáradhatatlan munkájukért. A begyűlt pénzösszeget nekik ajánljuk fel” – olvasható a közleményben.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat