Jégkorong
Labdarúgás
Kézilabda
Kosárlabda
Teremlabdarúgás
Egyéb sportok
Téli sportok
Székely válogatott
Imperial Wet

Jó edzőmeccset játszott az SZFC és a VSK

Zátyi Tibor 2019. február 16., 16:46 utolsó módosítás: 2019. február 16., 17:08
HIRDETÉS

Iramos, helyzetekben gazdag felkészülési mérkőzést játszott a Székelyudvarhelyi FC és a Marosvásárhelyi VSK, a szombat délben rendezett találkozón a Maros megyei labdarúgó-bajnokság éllovasa 2–0-ra nyert.

A tavaszi rajt előtt még két felkészülési meccset játszik az SZFC Fotó: Veres Nándor

A Székelyudvarhelyi FC műgyepes pályáján csapott össze a két együttes, a vendégeknél több, első osztályt is megjárt labdarúgó van a keretben, 

nem csoda, hogy toronymagasan vezetik a Maros megyei bajnokságot.

A mérkőzésen két gól esett, mindkettő az első félidőben, előbb Stăncuțu vétett öngólt, majd Astafei lőtt a hálóba.

„Nagyon jó csapattal találkoztunk, amelynek keretében több, első osztályt is megjárt labdarúgó van. Kicsit nehézkesen játszottunk, látszott a fiúkon a négy hét kemény felkészülés. Az ilyen felkészülési meccseken számunkra

nem fontos az eredmény, hanem az, hogy miképp mozognak a télen érkezettek a pályán. Voltak jó teljesítmények a mi csapatunkban is.

Kedden az ugyancsak 3. ligás CSM Râmnicu Sărat lesz az ellenfelünk, a felkészülési meccs után vonalat húzunk, és majd kiderül, ki marad, ki megy” – mondta Mészáros Alpár, az SZFC edzője.

A CSM Râmnicu Sărat elleni találkozót követően, jövő szombaton a Medgyesi Gaz Metan II. elleni mérkőzéssel zárja a felkészülést az SZFC.

Felkészülési mérkőzés:
Székelyudvarhelyi FC–Marosvásárhelyi VSK 0–2 (0–2),
gólszerzők: Stăncuțu (öngól), Astafei.
SZFC: Somogyi – Marucza, Mintaș, Stăncuțu, Lakatos – Tankó, Jakab, Popescu, Trăistar, F. Csongor – Dinu. Játszott még: Tudose – Péter, Vékás, Aristi, Györgydeák, Jankó.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS