Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Ilyés Annamária hét vereség után lemondott

Zátyi Tibor 2018. április 04., 10:07 utolsó módosítás: 2018. április 04., 10:16
HIRDETÉS

Szűk két hónap után távozott posztjáról Ilyés Annamária, a német Neckarsulmer SU női kézilabdacsapatának székelyudvarhelyi edzője.

Nem jöttek az eredmények, Ilyés Annamária pedig jobbnak látta lemondani az edzői tisztségről Fotó: Facebook/Neckarsulmer Sport-Union Handball Bundesliga

Az egykoron Kiskunhalason, Vácon és a Ferencvárosban is megforduló játékos 2008 és 2013 között szerepelt a Bundesligában (Blomberg-Lippe, Metzingen, Bietigheim), majd úgy döntött, az edzői pályára koncentrál.

Neckarsulmban mindössze fél év munka után megtalálták a legmagasabb szintű kihívások. „Hét hónap után felhívtak a felnőttekhez, miközben a második csapatot is edzem még. Viharos volt a váltás, de azért dolgoztam az elmúlt években ennyit, hogy jöjjön egy ilyen lehetőség. Gyorsan érkezett, ám nagyon pozitív vagyok” – nyilatkozta a székelyudvarhelyi kézilabdázó februári kinevezéséről.

HIRDETÉS

Fotó: Facebook/Neckarsulmer Sport-Union Handball Bundesliga

A sikerek azonban elmaradtak, irányításával a csapat sorozatban hét mérkőzést is elveszített, a legutóbbi kettőt a közvetlen riválisokkal szemben.

Március 17-én, hazai pályán kapott ki 29–25-re a 11. helyezett TV Nellingentől, múlt szombaton pedig a 12. helyen álló Bensheim Auerbach verte meg 29–19-re.

Nem sikerült megvalósítanom a céljaimat, de világos volt számomra, hogy a feladat nem könnyű. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik támogattak, a csapatnak a legjobbakat, mindenekelőtt nagy sikereket kívánok.

– mondta Ilyés, aki a mérkőzést követően lemondott.

A Neckarsulmer SU az utolsó előtti, 13. helyről várja a szezon utolsó hét mérkőzését.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS