Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Hivatalos: az SZKC volt edzője lett a Bukaresti CSM trénere

Józsa Csongor 2018. október 18., 16:18 utolsó módosítás: 2018. október 18., 16:19
HIRDETÉS

Három hónap után kirúgták a fővárosiak svéd szakemberét, de pár nap alatt meg is találták a következő trénert.

Már CSM-felsőben az új edző Fotó: csmbucuresti.ro

Két vereség elég volt, hogy a Bukaresti CSM női kézilabda együttesénél menesszék az idény előtt érkezett edzőt, Magnuss Johanssont. A svéd trénerrel a kispadon előbb a bajnokságban szenvedtek vereséget a Rm. Vâlceától, majd a Bajnokok Ligájában a német Bietigheimtől.

Csütörtöktől új edzőt szerződtetett a fővárosi gárda: Dragan Djukicsot már be is mutatták a keretnek a délelőtti edzés előtt. Sőt, az 56 éves szerb tréner már CSM-melegítőben pózol a klub honlapján. A 2018-as férfi Eb-re a Montenegrót kijuttató szövetségi kapitány legutóbbi klubcsapata a Székelyudvarhelyi KC volt. Az együttes megszűnését követően nem irányított más gárdát.

Kihívás, hogy a Bukaresti CSM edzője legyek. Át szeretném adni a lányoknak azt, amit az eddigi karrierem során összegyűjtöttem, illetve azt, hogy a kézilabdázást élvezettel játsszák. Nem torpanok meg a nagy tehertől, hogy eredménykényszerben leszünk.

Az egyedüli személy én vagyok, aki nyomást gyakorol nem másra, hanem önmagára. Minden edző feladata az, hogy megnyerjen minden egyes találkozót. Azt szeretném, hogy óriási dolgokat hozzunk össze a klubbal együtt. Most viszont nem a nagy kijelentések ideje van, hanem eredményt kell felmutatnunk” – nyilatkozta a Bukaresti CSM hivatalos honlapjának a szakember.

Djukics segédjei Adrian Vasile és Mihaela Ciobanu lesznek. A klubnál tudatják, nem változik az együttes célkitűzése, azaz mindent megnyernének. Az első mérkőzése az új edzőnek szombaton lesz, a BL-ben a norvég Vipers otthonában vendégszerepelnek.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS