Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Hazai teremtornán az udvarhelyi asztaliteniszezők

Józsa Csongor 2019. november 02., 16:57 utolsó módosítás: 2019. november 02., 17:03

Vasárnaptól keddig a férfi asztalitenisz Szuperliga őszi idényének teremtornáját Székelyudvarhelyen rendezik. A helyi ISK-SZAK saját közönsége előtt gyűjtheti a pontokat. Az együttes célja, a tabella felső felében, az első négy között zárjon.

Hazai teremtornán az udvarhelyi asztaliteniszezők
galéria
Minél több mérkőzést nyernének meg. Archív Fotó: Veres Nándor

A városi sportcsarnokban mérkőzik meg az élvonal nyolc gárdája, az utóbbi idényekben a versenyt Buzăuban rendezték,

sportdiplomáciai siker, hogy ezúttal Udvarhelyre tették át a megmérettetést.

Az ISK-SZAK a Sebastian Loso, Cservik Krisztián, György Szilárd, Lucian Filimon és Tamás Szabolcs összeállításban áll majd asztalhoz.

„Évről-évre nagyon erős lett a mezőny, mindenkinél játszik nagyon jó képességű idegenlégiós. Nekünk nagyon jó, hogy itthoni környezetben szerepelhetünk. Ezt meg is kell ragadnunk, minél több mérkőzést megnyernünk, hiszen

a célkitűzésünk a rájátszás felső házába való bekerülés, azaz az első négy hely valamelyikének megszerzése az alapszakaszban

– mondta el György István, az udvarhelyi klub edzője.

A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK mérkőzései a teremtornán: vasárnap 10 órától a CS TT Câmpulunggal, 17 órától a CS U Craiovával, hétfőn 10 órától a CS Pristavu Câmpulunggal, 12.30-tól a CS Mioveni-el, kedden 9 órától a CSM Slatinával, 12 órától a Konstancai TT-vel. A találkozókra a belépés díjtalan.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat