Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Hadnagy Attila: sok a rosszindulatú ember

Horváth Bálint Ottó 2020. február 24., 17:56 utolsó módosítás: 2020. február 24., 18:08
HIRDETÉS

Az utóbbi időben a közösségi médiában megsokasodtak az alaptalan vádaskodások a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapatának mérkőzéseken való tisztes helytállását illetően. A klub vezetősége megelégelte a becsmérlő kommenteket, és határozottan visszautasít minden olyan híresztelést, amely rossz fényben tünteti fel a csapatot. Hadnagy Attila ügyvezető igazgató nyilatkozott a Székelyhonnak.

Hadnagy Attila: sok a rosszindulatú ember
galéria
A klubvezető szerint elfogadhatatlan, hogy egy olyan klub alkalmazottait sértik meg, akik tisztességesen végzik a munkájukat. Archív Fotó: Barabás Ákos

A Sepsi OSK legutóbbi két mérkőzése – az FC Botoșani és az Astra Giurgiu ellen – után a klub közösségi oldalán számtalan olyan hozzászólást lehetett olvasni, amelyek kétségbe vonják a klubvezetők és a játékosok „tisztaságát”, akik úgy intézték, hogy ezeken a találkozókon az ellenfeleknek kedvező eredmény szülessen.

HIRDETÉS

Megkeresésünkre Hadnagy Attila, a Sepsi OSK ügyvezető igazgatója kijelentette,

számára felfoghatatlan, hogy 2020-ban egyes személyek még ilyen dolgokra gondolnak, hogy úgymond el lehet adni egy mérkőzést.

Mivel nagyon megsokasodtak és durvává váltak a klubot ért vádaskodások, Diószegi László tulajdonossal úgy határoztak, hogy hétfőn kiadnak egy hivatalos közleményt.

Ebben leszögezik, hogy a Sepsi OSK számára a tiszta verseny az egyetlen járható út, éppen ezért elfogadhatatlan minden olyan manipulatív kísérlet és hangulatkeltés, amellyel egyesek a klub hitelét próbálják rontani. Mint fogalmaztak,

az együttes kizárólag tisztességes versenyben kívánja megmérettetni magát, a klubot szakmai és erkölcsi szempontból is a becsület vezérli.

„A közösségi oldalon lefotóztuk az illető személyek nevét és kommentjeit, nagyon megfontoljuk, hogy jogi eljárást indítunk ellenük. Először csak egy felszólítást fogalmaztunk meg, de amennyiben folytatódnak a vádaskodások, megtesszük a szükséges lépéseket.

Egy olyan klub alkalmazottait sértik meg, akik ezt a csapatot igazságos úton feljuttatták az élvonalba, és tisztességesen végzik a munkájukat. Most pedig a kívülállók, akiknek úgy vélem, semmi közük nincs a focihoz, alaptalanul vádaskodnak a klub ellen, hiszen semmilyen bizonyítékuk sincs

– nyilatkozta Hadnagy Attila.

Hozzátette, Székelyföldön nagyon sokan szurkolnak a sepsiszentgyörgyi csapatnak, és az ilyen vádaskodások megjelenésével elgondolkodtatnak olyan embereket, akik tényleg szívvel-lélekkel a Sepsi OSK mellett vannak.

Ezek egyértelműen büntetendő dolgok, így már nem lehet folytatni. Nagyon sok a rosszindulatú ember, irigy személyekkel vagyunk körülvéve. Nem tudom, hogy mi vezérli őket, mert a klub mindig is tiszta volt, és amíg mi vagyunk a vezetőségében, az biztos, hogy mindig is tiszta marad

– hangsúlyozta a klubvezető.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS