Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Gól nélküli döntetlent játszottak a csíkiak a Sepsi OSK-val

Dobos László 2018. augusztus 15., 20:49 utolsó módosítás: 2018. augusztus 15., 21:05
HIRDETÉS

Felkészülési szempontból hasznos labdarúgómeccset játszott szerdán délután Csíkszeredában a helyi 3. ligás FK és az élvonalban szereplő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Az összecsapás 0–0-ra végződött.

Fotó: Gábos Albin

Több mint 500 néző volt kíváncsi a harmadosztályos pontvadászat augusztus végi rajtjára készülő FK Csíkszereda és a román elsőosztályban szereplő Sepsi OSK közötti mérkőzésre.

A tűző napsütésben, kiváló gyepszőnyegű pályán lejátszott összecsapás nagy harcot, helyenként látványos játékot hozott, de gól nem született. A Sepsi támadott többet, de az FK-nak is voltak gólszerzési lehetőségei.

HIRDETÉS

Valentin Suciu, az FK Csíkszereda vezetőedzője: „Két héttel ezelőtt 7 gólt kaptunk Sepsiszentgyörgyön a Sepsi OSK-tól, most viszont nem találtak be. Úgy érzem, nem voltunk rossz edzőpartner a számukra.

Csapatunkon bár érződött a kemény kovásznai edzőtábor fáradsága, voltak jó periódusaink, és örvendek, hogy nem kaptunk gólt, illetve nem sérült le senki.

Akár lőhettünk volna gólt is, voltak helyzeteink, de összességében a felkészülésnek ebben a szakaszában elégedett vagyok a játékunkkal. A fiúk is tudatában vannak annak, hogy a bajnokságban ez a játék nem elég, ennél eredményesebb futballt kell felmutatni.”

Fotó: Gábos Albin

A házigazdáknál kisebb-nagyobb sérülés miatt nem lépett pályára Györgyi Arthur, Bajkó Barna és Soufiane Jebari, a háromszékieknél pedig – szintén sérülés miatt – Igor Jovanovic és Birahima Tandia. Az FK-nál játszott a 19 éves Szabó Zsolt, aki Magyarországról érkezett próbajátékra.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Csíkszereda:
FK Csíkszereda–Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 0–0
FK: Somogyi Pál – Majzik Adrián, Berde István, Csürös Attila, Fabio de Oliveira Nascimento, Veres Szilárd, Pál Kristóf, Eder Gonzales, Magyari Szilárd, Hodgyai László, Szabó Zsolt. Szünet után játszott még: Horvát Adrián (kapus), Kovács Szabolcs, Lakatos Miklós, Rácz Bence, Vízi Tamás, Csegöldi Ottó, Marucza Csanád. Vezetőedző: Valentin Suciu.
Sepsi OSK: Fejér Csongor Béla – Gabriel Cristian Vașvari, Brian Jerome Gilbert Nouvier, Alekszandr Karnitszki, Ionuț Ursu, Prosser Dániel, Hadnagy Attila, Adrian Rus, Stephan Leonard Drăghici, Ioan Gabriel Dodoi, Florin Bogdan Ștefan. Játszott még: Niczuly Roland Csaba (kapus), Gabriel Rodrigues de Moura, Ousman Viera Diarrassouba, Daisuke Sato, Joseph Mensah, Fülöp István Sándor, Marko Simonovszki, Stefan Dimitrov Velev, Veress Zsombor, Yasin Hamed. Vezetőedző: Eugen Neagoe.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
2 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS