Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Ferencz közel volt a bronzéremhez

Dobos László 2019. szeptember 25., 13:32 utolsó módosítás: 2019. szeptember 25., 15:43

Negyedik helyen végzett Ferencz Katalin, a Kotormányi Kavalliera Sportklub versenyzője a Temes megyében megrendezett országos díjugrató-bajnokságon.

Ferencz közel volt a bronzéremhez
galéria
Ferencz Katalin Székelyföld legeredményesebb díjugratója

A Temesrékáshoz tartozó Aranyág (románul: Herneacova) adott otthont az amazonok, a nők országos díjugrató bajnokságának, ahol Ferencz Katalin, a Kotormányi Kavalliera Sportklub versenyzője az előkelő negyedik helyen végzett Castor nevű lovával.

A 125 cm-es akadályok felett megrendezett vetélkedőn Ferencz Katalint Ioana Ninulescu (Quarsarral), Andrea Ninulescu (Argentínával) és Alexandra Mladin (Alehandróval) előzte meg, az ötödik helyen pedig Sofia Semenov (Artejuval) végzett. A kotormányi sportoló két másik lovát is elvitte a Bánságba, őket a 100 és 110 centiméteres akadályokon szoktatta a versenyzéshez. Ferencz Katalin az országos bajnokság előtt pár nappal Isztambulban versenyzett, a román csapat tagjaként bronzérmet nyert a Balkán-bajnokságon.

Székelyföld legeredményesebb díjugratója Temes megyéből Prahova megyébe, Florești-re utazott, ahol az egyik legkomolyabb kihívást jelentő szakágban, lovastusában (military) próbálja kiharcolni az országos döntőn való részvétel jogát. A military háromnapos verseny, és három részből áll: díjlovaglásból, természetes akadályokkal tűzdelt tereplovaglásból és díjugratásból.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat