Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Falusi iskolák focibajnoksága Csíkszentkirályon

Dobos László 2019. március 18., 12:15 utolsó módosítás: 2019. március 18., 13:53
HIRDETÉS

A csíkszentkirályi Vitos Mózes Általános Iskola és Portik Helga testnevelő tanár szervezésében tartották meg hétvégén a helyi sportcsarnokban a Csík körzeti falusi iskolák teremlabdarúgó-bajnokságát.

A győztes csíkszentkirályi együttes

A vetélkedőn Felcsík, Alcsík, illetve Oldalcsík és Gyimesek selejtezőinek legjobb fiúcsapatai vehettek részt: a csíkszentdomokosi Márton Áron, a csíkpálfalvi Márton Ferenc és a házigazda csíkszentkirályi Vitos Mózes általános iskolák együttesei.

A torna eredményei: Csíkszentdomokos–Csíkszentkirály 0–1, Csíkszentkirály–Csíkpálfalva 1–0 és Csíkszentdomokos–Csíkpálfalva 3–0. Végeredmény: 1. Csíkszentkirály (testnevelő tanár: Portik Helga), 2. Csíkszentdomokos (testnevelő tanár: Holló Filoména), 3. Csíkpálfalva (testnevelő tanár: Fodor Hunor).

HIRDETÉS

Legjobb hátvédnek Gábor Tamást (Szentkirály) választották, a legjobb játékosnak járó díjat Böjte Szilveszter (Domokos) érdemelte ki, a legjobb középpályás díját pedig Csicsó András (Pálfalva) vihette haza.

A győztes csíkszentkirályi csapat névsora: André Balázs, André István, Ágoston Tihamér, Bartis Csongor, Balogh Ádám, Ádám Levente, Gábor Tamás, Miska Nándor és Ványolos Zoltán.

Az első két helyezett jutott tovább, Csíkszentkirály és Csíkszentdomokos vehet részt a Hargita megyei döntőn, amelynek szintén Csíkszentkirály lesz a házigazdája március 19-én.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS