Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Ezüstérmes a vásárhelyi sportiskola focicsapata

Horváth Bálint Ottó 2019. június 25., 19:15 utolsó módosítás: 2019. június 25., 19:20

A Marosvásárhelyi Szász Albert Sportiskola U17-es korosztályú labdarúgócsapata ezüstérmet szerzett az országos bajnokság Mogoșoaián lebonyolított döntő tornáján.

Ezüstérmes a vásárhelyi sportiskola focicsapata
galéria
Kiválóan meneteltek a bajnokságban, csak a döntőben találtak legyőzőre a vásárhelyiek Fotó: Facebook/Szász Albert Sportiskola

A Claudiu Șomfălean, Kristály Hunor és Alexandru Aldea edzők által felkészített marosvásárhelyi csapat a torna döntőjében 8–2-re alulmaradt a Bukaresti Dinamóval szemben, a sportiskolások góljait Demeter Attila és Cristian Michi lőtték.

Az elődöntőben a vásárhelyiek a végül harmadik helyen végzett Konstancai Kindert 5–0-ra győzték le. Korábban a bajnokság megyei szakaszának megnyerése után sorrendben az FK Csíkszeredát, a Botoșani-i ISK-t, a Jászvásári Sportiskolát és a Progresul Năsăud csapatát búcsúztatták.

HIRDETÉS

A Marosvásárhelyi Szász Albert Sportiskola csapata a döntőben: Tóth Róbert – Claudiu Nicola, Alexandru Trifan (Lukács Sámuel), Ionuț Sămărghițan (Cristian Michi), Ianis Onețiu, Zolyoni Csongor (Raul Pogăcean), Ștefan Trifan (Miklós Attila), Szász Félix, Roberto Varga, Bakó Dávid, Demeter Attila (Málnási Szabolcs).

0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS