Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Ezüstérmes a vásárhelyi sportiskola focicsapata

Horváth Bálint Ottó 2019. június 25., 19:15 utolsó módosítás: 2019. június 25., 19:20
HIRDETÉS

A Marosvásárhelyi Szász Albert Sportiskola U17-es korosztályú labdarúgócsapata ezüstérmet szerzett az országos bajnokság Mogoșoaián lebonyolított döntő tornáján.

Kiválóan meneteltek a bajnokságban, csak a döntőben találtak legyőzőre a vásárhelyiek Fotó: Facebook/Szász Albert Sportiskola

A Claudiu Șomfălean, Kristály Hunor és Alexandru Aldea edzők által felkészített marosvásárhelyi csapat a torna döntőjében 8–2-re alulmaradt a Bukaresti Dinamóval szemben, a sportiskolások góljait Demeter Attila és Cristian Michi lőtték.

Az elődöntőben a vásárhelyiek a végül harmadik helyen végzett Konstancai Kindert 5–0-ra győzték le. Korábban a bajnokság megyei szakaszának megnyerése után sorrendben az FK Csíkszeredát, a Botoșani-i ISK-t, a Jászvásári Sportiskolát és a Progresul Năsăud csapatát búcsúztatták.

HIRDETÉS

A Marosvásárhelyi Szász Albert Sportiskola csapata a döntőben: Tóth Róbert – Claudiu Nicola, Alexandru Trifan (Lukács Sámuel), Ionuț Sămărghițan (Cristian Michi), Ianis Onețiu, Zolyoni Csongor (Raul Pogăcean), Ștefan Trifan (Miklós Attila), Szász Félix, Roberto Varga, Bakó Dávid, Demeter Attila (Málnási Szabolcs).

HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS