Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Elkezdődött az U15-ös női focibajnokság

Dobos László 2019. október 02., 09:35
HIRDETÉS

Öt székelyföldi együttes vesz részt az U15-ös korosztály számára kiírt női labdarúgó-bajnokságban. Az alapszakaszban nyolc csoportban zajlanak a küzdelmek.

Az FK Csíkszereda U15-ös lánycsapata Fotó: FK Csíkszereda

A Székelyudvarhelyi Vasas Femina és a Szászrégeni Jövő korosztályos csapata a 6. csoportba került a Nagybányai Independența, a Venus Maramureș és a Borgóprundi Heniu társaságában. Az udvarhelyi lányok pénteken játsszák első mérkőzésüket, amikor Borgóprond együttesét fogadják.

Marosvásárhely két csapata, a Ladies és a VSK az FK Csíkszeredával, valamint a Brassói Colțea és a Nagydisznódi Măgura együtteseivel alkotja a 8. csoportot, ahol már lejátszottak három mérkőzést. Az eredmények: Marosvásárhelyi VSK–Nagydisznód 2–4, Marosvásárhelyi Ladies–Marosvásárhelyi VSK 2–0 és FK Csíkszereda–Brassói Coltea 1–3 (1–2), a csíkiak gólszerzője Dimény Hajnalka volt.

HIRDETÉS

Az FK Csíkszereda U15-ös lánycsapata: Balog Boglárka (kapus), Kristó Laura, Abos Bianka, Császár Kincső, Györgypál Edina, Tankó Klementina, Péter Kitti, Moldován Viola, Miklós Edina, Dimény Hajnalka, Székely Szidónia, Ana Creangă, Daria Florariu, Erős Teodóra, Boros Henrietta. Edzők: Portik Helga és Szőcs Renáta.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS