Jégkorong
Labdarúgás
Kézilabda
Kosárlabda
Teremlabdarúgás
Egyéb sportok
Téli sportok
Székely válogatott
Imperial Wet

Elhagyta a Sportklubot, visszament a KHL-be

Józsa Csongor 2018. december 01., 16:34 utolsó módosítás: 2018. december 01., 16:42
HIRDETÉS

Csupán nyolcszor öltötte magára a csíki hokicsapat mezét. Pénteken szurkolóként volt jelen az Erste Liga rangadóján, a lefújást követően elköszönt a többiektől.

Alekszej Mihnyov másfél hónap után távozott Fotó: Gecse Noémi

Október közepén érkezett a Csíkszeredai Sportklubhoz a 36 éves Alekszej Mihnyov. Mielőtt kipróbálta volna magát az Erste Ligában, megfordult több nagy orosz együttesnél, így például a Lokomotiv Jaroszlavban, illetve kipróbálta magát az észak-amerikai bajnokságban is. Összesen negyvenhárom alkalommal volt az orosz válogatott tagja.

Mihnyov a KHL-ben szereplő Szeversztal Cserepovechez igazolt.

Amint a Sportklub Facebook-oldalán közzétették, a tegnap esti Ferencváros elleni mérkőzés volt az utolsó számára a csíkszeredaiak tagjaként.

Rangadót nyert a Csíkszeredai Sportklub
A listavezető Csíkszeredai Sportklub pénteken este hazai pályán 3–2-re legyőzte a második helyen álló Ferencvárost a jégkorong Erste Liga alapszakaszában.

Jó helyre kerültem, jó döntés volt a részemről. Egy újabb esélyt kaptam, hogy felépítsem magam. A srácoktól is elköszöntem, a meccs után azt mondtam nekik, hogy remélem ilyen boldogok lesznek a szezon utolsó mérkőzése után is, ehhez kívántam sok szerencsét”

– mondta búcsúzóul Alekszej Mihnyov.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS