Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Eldőlt: Csíkszeredában lesz a kupameccs

Józsa Csongor, Dobos László 2018. október 08., 16:12 utolsó módosítás: 2018. október 15., 12:37
HIRDETÉS

Hazai környezetben, saját szurkolótábora előtt rendezi a Hargita megyei együttes a Bukaresti Dinamo elleni Román Kupa nyolcaddöntőjét.

Otthon fogadják a bukarestieket Fotó: Gábos Albin

Eddig egyet tudtunk pontosan, az pedig az időpont volt: november 1-jén 19 órától játsszák a labdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőjében az FK Csíkszereda–Bukaresti Dinamo párharcot. Ami még nyitott volt, az a helyszín.

A Hargita megyei harmadosztályos klub vezetősége az elmúlt héten úgy nyilatkozott, hogy péntekig kell jeleznie, melyik stadionban lesz a találkozó. Mint később kiderült, ezt az időpontot a csíkszeredaiak önmaguknak adták.

HIRDETÉS

Hétfőn délután a klub elnökét, Szondy Zoltán tárgyalássorozatok közepette értük el. Mint elmondta, az utóbbi napokban teljes erőbedobással dolgoztak, hogy hazai környezetben rendezhessék a meccset. Egyben megerősítette, a Bukaresti Dinamo elleni találkozó helyszíne a csíkszeredai stadion lesz.

A Román Kupa-találkozóra a sportlétesítményt megfelelő világítóberendezéssel kell ellátniuk, a versenykiírás értelmében a mobil világítórendszer műszaki adatait, dokumentációját tíz nappal a meccs előtt kell benyújtania a házigazdának a szakszövetséghez.

Amennyiben utóbbi mindent rendben talál, akkor megadja a jogot, hogy a 3. Liga 5. csoportjának éllovasa saját stadionjába fogadja a fővárosi klubot.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS