Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Éjszakai versenyen voltak a Székelyudvarhelyi VSK sportolói

Horváth Bálint Ottó 2019. július 09., 11:36 utolsó módosítás: 2019. július 09., 11:53

A Székelyudvarhelyi VSK terepfutói szombaton este részt vettek az első alkalommal megrendezett kolozsvári Hoia Baciu Night Run elnevezésű éjszakai versenyen, ahol ismét sikerült érmeket szerezniük.

Bokor Kata és Fazakas Bíborka is dobogós lett kategóriájában Fotó: Székelyudvarhelyi VSK

A 10 km-es távon Nagy Elemér kategóriájában megszerezte az első helyet. A 21 km-es félmaratoni távon Fazakas Bíborka a 35–44 évesek korosztályában és összetettben is az első helyen végzett, Bokor Kata, a 18–34 évesek között a második, összetettben a harmadik lett, Ilyés Loránd a 35–44 éveseknél kategóriájában az első, összetettben az ötödik, Gothárd József ugyancsak a 35–44 éveseknél kategóriájában a harmadik, összetettben a tizenegyedik helyen zárt.

Bokor Kata a legfiatalabb női csapattag volt, aki a múlt héten érettségizett, ezen a versenyen pedig a dobogóra állt. „Nagyon féltem attól, hogy éjszaka nehéz lesz tájékozódni, és egyedül rossz irányba megyek. Egyáltalán nem gondoltam, hogy ennyire izgalmas lesz. Az útvonal jelölése viszont jól látható volt, fejlámpával könnyen észre lehetett venni.”

Gothárd Józsefnek ez volt a második éjszakás versenye. „Az előző négy évvel ezelőtt, télen volt a Bucegi-ben. Új tapasztalat volt számomra, mindvégig élveztem. A magaslatokon haladva gyönyörű kilátás nyílt a kivilágított településekre. Nagyszerű érzés volt tudomást szerezni arról, hogy a közel 300 induló közül összetettben a 11. helyen végeztem, és kategóriámban elcsíptem a dobogó harmadik fokát.”

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS