Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Egyénileg készülnek a székelyföldi futballakadémia játékosai

Dobos László 2020. március 16., 13:18 utolsó módosítás: 2020. március 16., 13:33

Szülői értekezletet tartott a Székelyföld Labdarúgó Akadémia, melynek során az a döntés született, hogy hazaengedik a bentlakásos fiatal futballistákat, akik a következő napokban egyéni edzésprogram alapján készülnek.

Egyénileg készülnek a székelyföldi futballakadémia játékosai
galéria
Szigorúan be kell tartaniuk az edzésprogramot a játékosoknak. Archív Fotó: Gábos Albin

A Székelyföld Labdarúgó Akadémia közleménye szerint tudomást vettek a szülők egy részének aggodalmairól a koronavírus-járvány miatt, így a tavaszi szezon hátralévő részére azt a döntést hozták, hogy az FK Csíkszereda március 15-től hazaengedi a bentlakó utánpótláskorú futballistákat.

A labdarúgók egyéni edzésprogramot kapnak, mivel a felkészülés számukra nagyon fontos. Ezúton is kérik ezen edzésprogramok szigorú betartását. Az FK Csíkszereda edzői a beérkező információk alapján minden péntek este értesítést küldenek a következő hét alakulásáról.

Szondi Zoltán, a Futball Klub Csíkszereda elnöke a közleményben összegezte, hogy „a csíkszeredai egészségügyi helyzet, munkatársaink felkészültsége, létesítményünk felszereltsége alapján vállaltuk az FK Csíkszereda, a Székelyföld Labdarúgó Akadémia kollégiumának további működtetését.

Teljesen megértjük a szülők aggodalmait, a gyerekek egészsége mindennél fontosabb.

Reméljük, a járvány véget ér, a zavaros, ellentmondó információkkal, rémhírekkel teli helyzet minél hamarabb feloldódik, és növendékeink visszatérnek a pályára, az iskolába. Addig is mindenkinek jó egészséget kívánunk!”

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat