Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Csíkszeredába került a Roseal SK Kupa

Zátyi Tibor 2019. január 14., 12:58 utolsó módosítás: 2019. január 14., 13:29
HIRDETÉS

Tizenötödik alkalommal rendezték meg múlt hét végén Székelyudvarhelyen a Roseal SK Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornát. A városi sportcsarnokban tizenhat csapat harcolt az első helyért.

Fotó: Veres Nándor

A benevezett együtteseket négy csoportba sorolták, ahonnan az első két helyezett jutott tovább az egyenes kiesési szakaszba. A negyeddöntőben szorosan alakultak a mérkőzések, minden csapat megküzdött az elődöntőbe jutásért.

A legjobb négy között sem spóroltak a gólokkal, a Csíkszeredai Imperial Wet II. 4–0-ra verte a címvédő Kacsaszát, míg a Marosvásárhelyi Manchester 5–3-ra győzte le a fiatalokból álló Korond U19 gárdáját.

HIRDETÉS

A harmadik helyet a Kacsasza szerezte meg, míg a fináléban az Imperial Wet II. három góllal bizonyult jobbnak a Manchesternél.

15. Roseal SK Kupa, negyeddöntő: Imperial Wet II.–Betfalva 2–1, Primo Service–Kacsasza 0–2, Korond U19–Roseal SK 2–2, büntetőkkel 5–4, Manchester–The Farm 3–2.
Elődöntő: Imperial Wet II.–Kacsasza 4–0, Korond U19–Manchester 3–5.
A 3. helyért: Kacsasza–Korond U19 4–1.
Döntő: Imperial Wet II.–Manchester 3–0.
A torna végeredménye: 1. Imperial Wet II., 2. Manchester, 3. Kacsasza, 4. Korond U19.

A győztes Imperial Wet II. Fotó: Veres Nándor

Különdíjak: gólkirály Răzvan Ștefan (Manchester), legjobb kapus Bíró Zsolt (Imperial Wet II.), legfiatalabb játékos Máté Márton Róbert (Korond U19, 14 éves), fair play díjas Szentlélek, leghűségesebb szurkoló Mogoșeanu Dávid.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS