Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

A családjával akart lenni, ezért távozott a Kisvárda kirúgott játékosa

MTI 2020. április 04., 19:30 utolsó módosítás: 2020. április 04., 19:48

A magyarországi Kisvárda FC labdarúgócsapatától kirúgott Iasmin Latovlevici úgy érezte, mindenkinek úgy a legjobb, ha a családjával van együtt a karantén idején.

A családjával akart lenni, ezért távozott a Kisvárda kirúgott játékosa
galéria
Latovlevici (pirosban) csak a Kisvárda második csapatában játszott Fotó: Facebook/Kisvárda FC

A román Iasmin Latovlevici a családjával akart lenni a koronavírus-járvány idején, ezért távozott a hét elején engedély nélkül a Kisvárdától, a klub pedig emiatt azonnali hatállyal szerződést bontott vele.

A 33 éves hátvéd a Gazeta Sporturilor című lapnak adott interjúban elmondta, a magyar klubtól otthoni felkészülési feladatokat kapott, és úgy gondolta, hogy a további utasításokig ezeket Romániában is elvégezheti.

Ha valaki megbetegedne a családból, mit csinálnánk, telefonon ápolnánk egymást? Vagy ha én kerültem volna bajba, mihez kezdtem volna idegenben?

– tett fel a kérdést a középpályás. Latovlevici hozzátette, nem sokat gondolkodott, hanem hazautazott, és az otthonában folytatja a felkészülést, hogy minél jobb állapotban lehessen, amikor véget ér a járvány, és folytatódik az idény.

A szerződése felbontásáról kijelentette, „ez a Kisvárda döntése volt. Lehet, nem volt már szükségük rám. Valószínűleg segítettem is pénzügyileg a klubnak a távozásommal.”

A Kisvárda FC kedden közölte, súlyos szerződésszegésnek tekinti, hogy két román játékosa (Iasmin Latovlevici mellett Gheorghe Grozav is) engedély nélkül hazautazott Romániába, ezért felbontották velük a szerződést. A Kisvárdára februárban igazolt Latovlevici nem jutott játéklehetőséghez a magyar élvonalban, csak a klub második csapatánál játszott.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat