Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Az Elit Ligában edződnek az FK fiataljai

Dobos László 2018. november 07., 12:52 utolsó módosítás: 2018. november 07., 13:08
HIRDETÉS

Három csapattal vesz részt az FK Csíkszereda a Románia legjobb húsz ifjúsági labdarúgó együttesét felvonultató Elit Ligában. Múlt hét végén háromból két meccset megnyertek a korosztályos alakulatok.

Eredményes hétvégét zártak a csíki labdarúgók. Archív Fotó: Pinti Attila

Az U19-es korosztály számára kiírt bajnokságban két csapattal van jelen a székelyföldi együttes, az U17-esek bajnokságában pedig eggyel. Az elmúlt időszakban, a hetedik fordulóban két győzelem és egy döntetlen volt a csíkiak mérlege.

U19-es bajnokság
Keleti csoport: FK Csíkszereda II. csapata–Ceahlăul Piatra Neamț 0–0.
Nyugati csoport: FK Csíkszereda–Aradi UT 2–0 (1–0), gólszerzők: Berkeczi Csongor és Bara Levente. Az FK I. harmadik helyen áll csoportjában, az FK II. pedig utolsó előtti a csoportjában.

HIRDETÉS

U17-es bajnokság 
Nyugati csoport: FK Csíkszereda–Aradi UT 10–0 (3–0), gólszerzők: Suciu Tóni és Marius Corbu 3–3, Incze Zsombor 2, Bakó-Casiadi Soma és Albu Attila. Az U17-es gárda negyedik helyen áll csoportjában.

A következő fordulóban az FK nyugati csoportban szereplő együttesei (U19 és U17) a Craiovai U otthonában vendégszerepelnek, az FK II. csapata (U19) pedig a Bukaresti ACS Sport Team otthonába utazik.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS