Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

Alaposan megszorongatták a bajnokot az asztaliteniszezők

Józsa Csongor 2019. november 04., 22:03 utolsó módosítás: 2019. november 04., 22:18

A férfi asztaliteniszezők Szuperligájának őszi tornáját vasárnaptól keddig Székelyudvarhelyen, a városi sportcsarnokban rendezik. A helyi együttes, az ISK-SZAK öt találkozót követően két győzelmet és három vereséget jegyzett.

Alaposan megszorongatták a bajnokot az asztaliteniszezők
galéria
Filimon Lucian az ISK-SZAK új igazolása közel volt a győzelemhez Fotó: Erdély Bálint Előd

A György István által irányított gárda vasárnap délelőtt a CS TT Câmpulunggal kezdett. Sebastian Loso hozta az első pontot a házigazdáknak, ezt követően Lucian Filimon és György Szilárd is vereséget szenvedett, így az ellenfél 3–1-re diadalmaskodott. A nap másik meccsén az élvonal újonca, a CS U Craiova volt az ellenfél. Ezúttal a fiúk egymás után nyerték a csatákat, így összesítésben 3–0-ra hozták a találkozót.

Hétfőn reggel mindhárom játékos remekelt, 3–0-ra diadalmaskodtak az addig veretlen Pristavu Câmpulunggal szemben. A délben rendezett negyedik fordulóban ugyanilyen arányban maradtak alul a Bukaresti Steauával szemben.

A bajnok CS Mioveni-nyel hétfőn késő délután játszottak az ötödik párharcban. Az összecsapás előtt derült ki, Sebastian Loso nem tudja vállalni a szereplést hátfájdalom miatt. György Szilárd és Cservik Krisztián pontjait követően Lucian Filimon nagyot küzdött, végül 3–2-re maradt alul, az ISK-SZAK is ennyire kapott ki. Apróságok döntöttek, hogy ne fordítva alakuljon...

Kedden reggel 9 órától a CSM Slatinával találkoznak, míg 12 órától a Konstancai TT ellen zárják a tornát az udvarhelyiek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat