Egyéb sportok
Imperial Wet
Kosárlabda

A Septimia Sport Klub fiataljai a romániai bowling jövője (x)

Székelyhon 2019. június 11., 08:36

Ezt a kijelentést mi sem támasztja jobban alá, minthogy a Septimia SK 15 gyerekéből 6-an jutottak tovább az országos döntőbe.

A Septimia Sport Klub fiataljai a romániai bowling jövője (x)
galéria
Fotó: Septimia

Az országos figyelem egyre inkább Székelyudvarhelyre összpontosul, hiszen nagyon rövid idő alatt sikerült egy olyan fiatal generációt toborozni, akik reményt adnak arra, hogy van akiért és akivel dolgozni, hiszen a kőkemény edzések meghozták az eredményt.

A kezdeti vereségek sem törték meg a fiatalokat, hanem arra ösztönözte őket, hogy fejlődjenek és meglett a pozitív eredmény.

Fotó: Septimia

Generációváltás van kilátásban a női bowling játékosok körében, hiszen Soós Dóra már nemcsak a mi kis csillagunk, hanem az ország jövője és reménye, hiszen

az ifjúsági kategória mellett női kategóriában is ő lett az ország legjobb bowling játékosa.

HIRDETÉS

Pályafutását 13 évesen kezdte és két év alatt már az ország legjobb játékosává vált. Romániát képviselte európai és világbajnokságokon egyaránt és egyértelmű példaképpé vált a fiatal játékosaink számára bizonyítva, hogy

nincs lehetetlen, a jó eredményhez csak elhivatottság szükséges.

Fotó: Septimia

Nagyon büszkék vagyunk játékosainkra, akik országosan a következő helyezéseket foglalták el:

I. hely: Soós Dóra, IV. hely: Kacsó Balázs, V. Szfárli Szabolcs, VI. Imre Zalán, VII. Verzár Tamás, VIII. Tóth Nikolett.

A jövő évi verseny idényt újabb lendülettel kezdjük és arra törekszünk, hogy Székelyudvarhely legyen a romániai bowling bölcsője.

(X)

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS